Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak řešit tuto situaci?

Od: dota* odpovědí: 6 změna:

Předem se omlouvám za trochu zvláštní dotaz. Stalo se mi už několikrát za život, že se mi chtělo urgentně na velkou - průjem a že to prostě nešlo zadržet. Když jsem se o to pokusil, tak následovala veliká křeč do konečníku a to se prostě nedalo vydržet a tak tak jsem doběhl k záchodu, který byl pár metrů od mě. Napadlo mě, jak bych takovou věc řešil na ulici v Praze, když by nebyla možnost zajít někde do ústraní a musel by člověk vykonat potřebu na chodníku, protože udělat to do kalhot je podle mě pitomost. Jenže co potom? Kam zavolat,aby to někdo uklidil? Přece bych to tam nemohl jen tak nechat. No doufám, že tuto situaci nikdy nebudu muset řešit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto jsem viděl na vlastní oči u bočních vrat Národního muzea v Praze, když jsem vycházel z metra na Vinohradskou. Velkou tam vykonávala jistá dáma, která zřejmě měla vámi zmiňovaný problém. Pamatuji si, že se úklidem svého díla nikterak nezdržovala a rychle qačila pryč. Je to velmi freqentované místo, o diváky nebyla nouze, ale nikdo z nás se nezastavil. Já jsem se jen po chvilce ohlédl a viděl paní jak právě odchází. Vypadala v normální pozici velice slušně, potkat problém může každého.

hehe

No kdyz se to toleruje pejskum tak proc by nemohl clovek v krajni nouzi, je to lepsi nez do gati *jasne*

janm*
hodnocení

0x

Hezký den

Snad každý nad tím někdy uvažoval, když se ale podíváte na města, s WC je to celkem problém protože na každém rohu opravdu nejsou, v těchto situacích snad vtrhnout do nejbližší restaurace říct např. 1 malou kofolu a na ten záchod si tam hned skočit, případně bez objednání čehokoliv jim tam nechat nějaké drobné a poděkovat za pochopení, tak jsem to také řešil a nebyl s tím problém. Tady platí když "musíš tak musíš" , jak si střeva "poručí" není cesty zpět :)

doplněno 12.10.17 11:24:

Osobně si myslím že toalety ve městech by mohly být "strategičtěji" rozmístěné a rozhodně by jich mohlo být více, protože v opačném případě se pak opravdu nelze divit exkrementům na frekventovaných místech, rovněž tak ještě častěji to může být problém v případě "malé strany" pak se člověk musí krčit jako nějaký "úchyl" za keříkem aby nemusel řešit "mokré kalhoty" *smich*

hodnocení

0x

Stalo se mi to kdysi v Lipsku, ve městě zcela neznámem. Vyběhla jsem z tramvaje do prvních dveří, za kterými se dal tušit obchod nebo nějaká provozovna. Se sepjatýma rukama jsem volala "Toilette, bitte!" Pán ukázal rukou směr a bylo. Je to lidské.

A úsměvná stará vzpomínka z dob, kdy jsem pracovala v galerii. Jednou jsme našli za sochou kokino. Průvodkyně evidentně neuhlídaly prostor :). Ale pořád lepší, když návštěvník něco potají zanechal, než aby potají odnesl :).

hodnocení

0x

Šla jsem s malou vnučkou v zimě na vycházku, chtělo se jí kakat, jenomže zrovna jsme se ocitly na náměstí a nebylo kam, vyhledala jsem šikovný koutek v ústraní, vykakala se a pokračovaly jsme. Jenomže po chvilce zase - já chci kakat,opět někam zalezly, vykakala se a šly jsme dál. To se opakovalo asi 5 x a domů jsem ji přiuvedla stejně pokakanou, šla rovnou do vany. :-D

liska*

Nám se to stalo s vnoučkem v lázních. Jeho maminka rozprostřela za nejbližším stromem noviny a dílo pak zabalila. Asi je dobré mít s sebou denní tisk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]