Nejste přihlášen/a.
Dobrý den a ahoj všem!
Po delší době tu mám zas jeden ,,důležitý" dotaz :D Vrátila jsem se z parádní dovolené v Českém ráji, kde jsme byli s kamarádkou skoro 14 dní u ní na chatě a vyráželi na výlety a za koupáním do celého ráje.. .. užili jsme si to, až na takovou drobnost, dnes jsem zjistila, že plavky zůstali na té chatě :D Odpoledne se chystám s další kamarádkou na koupák (možná do akvaparku, podle toho, kde bude méně lidí) tady u nás a asi budu muset nějak improvizovat :/ Asi toho tedy moc nevymyslím, jako spodek si vezmu klasická černá tanga, ona jsou materiálově docela i podobná plavkám.. (polyamid, elastan) a místo vršku asi takovou jednoduchou černou sportovní podprsenku, kterou mám, jen se budu modlit, aby vypadala alespoň trochu jako ,,sportovní plavky" :D Všechny ostatní jsou buď krajkové, nebo prostě vypadají příliš ,,podprsenkově" abych tak řekla :D
Tak mě jen jako zajímavost napadlo, stalo se Vám někdy, že jste se museli (nebo chtěli) koupat ve spodním prádle místo plavek, myslím na klasickém koupališti? A nebyl z toho nějaký problém, myslím jestli třeba neměl plavčik řeči nebo vás nevykázal? Ta sportovní podprsenka mě holt trochu děsí :D Jednak abych kvůli ní nebyla vyhozená, jednak se budu muset vyvarovat sluníčka, protože takové opálení by vypadalo hloupě :D
no, plavky v tesku, sportisimu nebo decathlonu se dají pořídit do dvou stovek. a mít dvoje asi není žádný luxus...
jo, třeba o starých svraštělých pánech s pivními pupky, kteří se tam hojně vyskytují :D (doufám,že jsem se nikoho nedotkla) Navíc to už je na mě zase moc, ráda se ukazuji, ale nuda, to není pro mě.. stačilo mi jednou přes ni převést kolo, když jsem zabloudila, ještě s kamarádem, bylo to kolem Mácháče.. :D Navíc mi tu poblíž ani žádnou nuda nemáme.. možná naštěstí
Když to nebude vyloženě "prádlové" (krajkové, rajcovní apod.), neviděl bych v tom problém. Spíš je úsměvná tebou navržená kombinace - tanga, tedy skoro nic, a sportovní podprsenka, tedy asi až moc. Přiznám se, že si to dost dobře nedovedu představit. Ale vadit by to snad nikomu nemělo
Mám v šatníku už jenom tanga Možná někde na dně šuplíku ještě budou dvoje nebo troje brazilky, ale ty jsou krajkové a neměla jsem je, ani nepamatuji.. dokonce i ty na chatě zapomenuté plavky jsou tangové, takže v tom problém ani tak nevidím
Spíše mě štve ta podprsenka :D Ale podívám se do Teca nebo sportissima, jak mi tu někdo poradil, třeba budou mít nějaký výprodejový vršek
Stalo se mi to, co bych nikdy nečekala. Před týdnem. Jeli jsme s dědou do Jihlavy. Hrozná dálka. Ale: chtěli jsme navštívit ZOO a pak se vykoupat ve Vodním ráji. Nachystala jsem každému tašku s osuškou, žínkou, kosmetikou...děda asistoval.
V ZOO právě koukáme na krásné krmení medvědů malajských, když tu najednou děda povídá: Já si zapomněl plavky! Vykulila jsem oči a povídám: Ty brďo, já taky! Obojí zůstaly na chatě. Co teď?
V Jihlavě jsme našli veliký vietnamský krám. Na dědu jsme koupili plavky. Já měla černou neprůsvitnou podprsenku bez krajek, přikoupila jsem neprůhledné vyšší černé kalhotky a za 45 korun jsem měla plavky vyřešené.
Nikdo na mě nezevloval, koupání bylo báječné. Všechno se dá vyřešit. I když to zpočátku bylo skoro na infarkt. Zvládli jsme to. Jaga.
V létě, kdy by mohla nastat tato situace, beru na sebe černou podprsenku a černé kalhotky, které nejsou čistě bavlněné,ty by se nacucaly a táhly by mne ke dnu. Někdy doma pobíhám v tomto spodním prádle a manžel kolikrát řekl - jdeš do bazénu? Vůbec to nedokáže rozpoznat.?
Divim se, ze divka jako "lucka" ma jen jedny plavky a travi dovču s kamoškou, kdyz ma sveho "tangoveho" pritele To ja mam plavky patery a dovolene trávim jedine s milencem, s kamaradkama se uziju dost pres rok
Jinak pradlo klidne mozno pouzit!
No není to dovča, ale prázdniny, které trvají dva měsíce, na přítele mi zbylo času dost, nebojte Plavky mám jedny, i když včera jsem přikoupila druhý vršek, ale spíš jen tak provizorně, než že by se mi líbil
Chodím na brigády i přes rok, ale zase za ně nemám tolik, abych měla chuť pořizovat si patery plavky :D To si raději koupím jiné oblečení, které využiji nejen v létě
Nedavno jsem byl na Seči a jako třetí jsem používal boxerky, které jsou od plavek k nerozeznání.Čím jsem starší, tím méně by mi vadilo koupání bez plavek, ovšem někde , kde bych nerušil. Kdo to odzkoušel dá mi za pravdu, že je to prima.
A na veřejném koupališti? Myslím, že by čisté prádlo nemělo nikomu vadit, a na vzhledu , snad nikdo nepůjde v trenkách po dědečkovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.