Nejste přihlášen/a.
Chci se s Vámi podělit o svou radost. Dnes po půlnoci se nám narodilo 3. vnouče a to druhá, zdravá holčička! Původně to měla být "vnučička", ale narodila se úplně normální vnučka, 3170g / 48 cm. Byl to fičák, dcera skoro porodila v sanitě, sotva se dostala na sál, tak holčička byla na světě do půl minuty. Moje dcera je malá a drobná, prvně jsem myslela, že snad bude muset rodit císařem, že normálně velké dítě snad takový "chroust" nemůže porodit, ale všechny porody byly snadné a velmi rychlé, že by jí je spousta rodiček závidělo. Jak se říká, mohla by rodit za housku. Tak hurá, všechno je O.K. !
Především si nechte os pediatra vydat fiktivní,že je dítě OČKOVANÉ,ale NENECHTE ho očkovat...Sám jsem si to vyžral v roce 1952 od vakcíny z bohulibé UNRRA akce..
kabod - Já Vám rozumím, ale jednak to není moje starost, ale rozhodují rodiče, druhak, nevím jestli bych k takovému rozhodnutí měla dost odvahy. Nebudu to tady víc pitvat, nebo nastane zase nějaká mela. Už mě to vyčerpává. Ale děkuji za radu, myslíte to dobře.
Ja som bol očkovaný tiež v tej akcii, okolo 50. rokov. Nič sa mi nestalo a žiadne očkovania mi nerobia problémy !
Děkuju všem, mám radost dvojnásobnou, jste moc milí! Jeno, Suzymon, nevím, co senám to vlastně narodilo, když NASA zařadila do znamení horoskopu 13. znamení. Jestli je to postaru Lvice
, nebo po novu Račice?!
Vilík - Já to nečetla v Blesku, ale to je jedno. Zabývala jsem se astrologií už před dvaceti lety a už tenkrát se renomovaní astrologové o tomto zmiňovali, takže mě to nijak nepřekvapilo. I teď se zmiňují, že by se to mělo přepracovat, aby to bylo přesnější. A co se týká šutrů v postýlce, určitě růženín! Vám by asi
dal do postýlky uhlí!
Taky děkuju. Pro všechny, co přáli: Byli jsme teď v porodnici, tedy potvrzeno, je to moje dcera a je to naše vnučka! 2 nožičky, 2 ručičky, 2 hlavičky - celá naše dcera! Obě se mají dobře, jen jsem zase pozapoměla, jak je mimčo malinkaté a bodíčka, co jsem jí koupila, jí budou prý tak příští rok!
Blahopřeji z liščí nory! Tak ať se holčince dobře daří, je zdravá a roste do krásy!
Takový drahokam taky dodává energii, že!?
Musím se také pochválit. Dnes jdu popřát pavnučce k 1. narozeninám a v září pravnoučkovi k 3. narozeninám.
Chtěla jsem vložit fotku, ale pak jsem si uvědomila, že by nebylo až tak fajn, zveřejnit je. Ale odolat stejně nemůžu, tak dám, jak to vypadá, když se papá dobrota
Jeduško, nelíbí se mi to. Ani trošku. Nechci být za hašteřivou babku, ale dotklo se mě to. Dobře, že jsem nedala obě děti! Fuj, styďte se!
Babko - že se na mě nebudeš zlobit?
Omlouvám se, jestli jsem vás dotkla - ale stydět se nebudu. Špatný úmysl v tom nebyl - jen špatný odhad.
Jabraka - Děkuju a vnučka je krásná, ta se tedy povedla! Jen abych to povyražení taky přežila! Už s jejíma hodně živýma sourozencema (5 a 8 let) jsem po pár dnech docela vyřízená a teď budou tři a začne to všechno nanovo. Ale radost mám i tak velikou, jen roky přibývají a někdy si říkám, že už na to přestávám mít. Teď tu byly 11 dní a po 4 dnech tu jsou zase na tak dlouho, potřebovala bych v tom hlídání chvíli regeneraci. Někdy už se taky necítímk dobře, prostě roky. Děti tu jsou rády, já je tu mám taky ráda, ale někdy s bídou to už zvládám psychicky. Ale nejsem babička, která se 2 hod. potěší a jeďte domů. Snažím se obětovat a pomáhat, co mi síly stačí. Jen se bojím, jak dlouho stačit budu? Moje dcera byla proti jejím dětem klidný andílek, to se nedá porovnat. Někdy jedno divoké dítě vydá za tři klidné, tak si jen přeju, aby toto vnoučátko bylo klidnější, když má klidnějšího tatínka. (Dcera se vdala podruhé.)
"Jen se bojím, jak dlouho stačit budu?" Toho bych se nebála. Vnoučata nás sice stojí spoustu energie, ale zároveň nám jí sama spoustu dodávají. Zdá se mi, že více jí dávají.
A gratuluji. (–:
Já mám zatím jen dva vnuky → 5 a 3 roky, uvidím, jak to bude vypadat, až budou větší. Zatím si myslím, že více dávají vnuci nám (měla jsem to tak i u dcer)...
No - já už se někdy bojím, abych zvládala. Mám čtyři, ode 6 do 11 - a všechna najednou už jsou fakt moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.