Nejste přihlášen/a.
Hodiny určitě dobře prodáte. Pokud sám seženete hodináře, který je opraví, prodátete výhodněji.
Foťáky prodáte také. Těm nerozumím, také není na fotce moc vidět, o co se jedná, ale já loni prodala pět foťáků, od deskového až po Practicu a zájemci na Aukru přihazovali poměrně často u všech. A prodala jsem i mnoho fotodrobnůstek, které zřejmě ve skříňce také máte.
Takže rozhodně nabízet k prodeji. Ale kde nabízet, že? Když je to te´d s Aukrem takové divné.
Možná do bazaru či starožitnictví, nebo se zeptat nějakém hodinářství, jestli neznají někoho, kdo je přes hodiny. Jednou jsem se takhle ptala a vedle starý pán projevil zájem. Mám ještě v mobilu na něj číslo, ale je to let. Byl tuším z Brna /?/ 724029900 a jmenoval se Hrubý. No a nebo na některém Sběratelském portálu či v běžné inzerci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.