Nejste přihlášen/a.
vnitrni odbor kontroly vysetruje zakon policii co to je
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
1x
Dobrý den, takto napsané je to asi hloupost - vyšetřovat zákon nelze, ale mohl by ho posuzovat např.
Ústavní soud. Možná Vám jde o toto viz odkaz. Zdravím!
0x
Mohlo by to být zkomolené a v orginále by to mohlo být takhle:
Vnitřní odbor kontroly Policie (dnes spíše GIBS) vyšetřuje porušení zákona policistou/policisty.
Ale to je jen co mě napadlo, aby to dávalo smysl.
danys*
Odbor vnitřní kontroly- řeší přestupky policistů
GIBS- řeší trestné činy policistů. Tazateli bych doporučil přejít ze slunka do stínu a dotaz položit ještě jednou
doplněno 03.08.17 22:52: Pokud máte podezření na korupci,tak podejte oznameni na GIBS.
Jinak já moc nerozumet řeči tvého kmene
GIBS- řeší trestné činy policistů. Tazateli bych doporučil přejít ze slunka do stínu a dotaz položit ještě jednou
doplněno 03.08.17 22:52: Pokud máte podezření na korupci,tak podejte oznameni na GIBS.
Jinak já moc nerozumet řeči tvého kmene
tokir123
vnitrni odbor mi napsal ze mam podat oznameni o uplatku policie a pokud se nedostavim bude to vysetrovat jako zakon obpolicii napsala
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]