Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napadení a zranění

Od: kokca* odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer ,včera večer jsem nahlásila napadení ,napadlo mě jedna holka. Vsechno jsme sepsaly a fotili si me zranění ,nic vážného ,jen par škrábanců ,dneska rano se mi udelala velice ošklivá modrina na koleni ,je zrejme ,ze je z toho útoku ,mam si dojit k lékaři ,nebo zavolat zase policii aby si to vyfotily a byl nejaky dalsi důkaz? Jak uz jsem psala ,mam jen skrabance ,ale ta modrina je vážná a boli.
Dekuji za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Modřina asi tak vážná nebude, ale jako důkaz - dobrý. Každá maličkost se počítá. Zajděte si buď k lékaři, ať Vám napíše potvrzení o napadení, nebo to zkuste u těch policajtů. Taky se jich můžete zeptat telefonicky a pokud by neměli zájem, tak k lékaři. Jsou to Vaše důkazy!

kokca*
hodnocení

A to mi jen tak napise potvrzení o napadeni ,kdyz ani nevi co se stalo a tak? Myslim tim ,ze nema zadny důkaz ,ze me nekdo napadl.Je mi 17 ,takze chodim k dětské doktorce.

Ne, "potvrzení o napadeni" vám nenapíše. Vystaví zprávu s popisem zranění a uvede "pacientka udává, že ke zranění došlo tímto způsobem" nebo podobně. Ale budete mít v ruce doklad o provedeném vyšetření a jeho výsledku.

albatros498022*
hodnocení

0x

K ,lékaři, jedinou průkauní hodnotu má lékařská zpráva.

kokca*
hodnocení

No za moje doktorka vsechno pise do karty ,podle me mi nic takoveho nenapise.
iz*

Určitě si zajděte k lékaři. Bude-li to potřeba pro vyšetřování, napíše Vám zprávu i lékařka, která jinak "nic nepíše".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]