Nejste přihlášen/a.
Třeba Česká spořitelna, která je Rakouská, Česká pojišťovna, která je také v cizích rukou!
Kde vidíš v mé otázce nenávist? Jako občan této demokraticky zvolené vlasti, mám svobodu slova.
...něco mi říká..DR.Axl.., ale to je jen domněnka.
To je jednoduché → Použití slova "český/á" budí u klientů větší důvěru. Obě zmíněné společnosti tu jsou pod svými názvy známy desítky let, ... Proč by se měli noví majitelé připravovat o výhodu, kterou jim původní název skýtá?
Poznámka: Na mne tato i další podobné otázky na mne působí stejně jako na Vilíka. Dr.Axla tu nepotkáte (alespoň o něm nevím).
Ivzez, ano, máte pravdu, lidé jsou po desetiletí zvyklí na název, ale nechápu, proč si mnoho lidí ještě nezvykli na změnu názvu letiště Ruzyně na letiště VH?!![]()
Vy téhle poradně opravdu prokazujete "medvědí službu"
a jsem ráda, že je alespoň dotaz přesunut a mohu to sem napsat.
To je to poslední, co zde potřebují, štvavé dotazy...
Já být nějaký nováček, co nutně potřebuje radu, narazí na tuto poradnu a uvidí zde takové příspěvky, řeknu si: "Proboha, co mi takoví lidé asi mohou poradit?" A peláším pryč..
Všimni si, laskavě, že toto je volná diskuze, což znamená, že i plytké otázky zde mohou být. Apropó, co je na mé otázce štvavého? Upřesni!
Dobrý den, protože je to značka (název) tradiční a chytrá firma či organizace si toho váží a nedělá změny podle momentálního vlastníka (nebo sponzora) - viz zmatek v názvech naší nejvyšší fotbalové soutěže, kde jde v názvu o reklamu. Zdravím!
Taková změna názvu (loga) stojí i hodně peněz, které potom firma vybere od svých zákazníků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.