Nejste přihlášen/a.
Třeba Česká spořitelna, která je Rakouská, Česká pojišťovna, která je také v cizích rukou!
Kde vidíš v mé otázce nenávist? Jako občan této demokraticky zvolené vlasti, mám svobodu slova.
...něco mi říká..DR.Axl.., ale to je jen domněnka.
To je jednoduché → Použití slova "český/á" budí u klientů větší důvěru. Obě zmíněné společnosti tu jsou pod svými názvy známy desítky let, ... Proč by se měli noví majitelé připravovat o výhodu, kterou jim původní název skýtá?
Poznámka: Na mne tato i další podobné otázky na mne působí stejně jako na Vilíka. Dr.Axla tu nepotkáte (alespoň o něm nevím).
Ivzez, ano, máte pravdu, lidé jsou po desetiletí zvyklí na název, ale nechápu, proč si mnoho lidí ještě nezvykli na změnu názvu letiště Ruzyně na letiště VH?!
Vy téhle poradně opravdu prokazujete "medvědí službu" a jsem ráda, že je alespoň dotaz přesunut a mohu to sem napsat.
To je to poslední, co zde potřebují, štvavé dotazy...
Já být nějaký nováček, co nutně potřebuje radu, narazí na tuto poradnu a uvidí zde takové příspěvky, řeknu si: "Proboha, co mi takoví lidé asi mohou poradit?" A peláším pryč..
Všimni si, laskavě, že toto je volná diskuze, což znamená, že i plytké otázky zde mohou být. Apropó, co je na mé otázce štvavého? Upřesni!
Dobrý den, protože je to značka (název) tradiční a chytrá firma či organizace si toho váží a nedělá změny podle momentálního vlastníka (nebo sponzora) - viz zmatek v názvech naší nejvyšší fotbalové soutěže, kde jde v názvu o reklamu. Zdravím!
Taková změna názvu (loga) stojí i hodně peněz, které potom firma vybere od svých zákazníků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.