Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám pár dotazů ohledně Aqualandu Morávia. Máte s tímto aquaparkem zkušenosti? Jak se dá prokázat, že jsem student? Bohužel nemám žádnou isic cartu apod., mám to maximálně napsaný na šalinkartě, že jsem student. Může se stát, že nám bude prodavačka tvrdit, že nejsme studenti, aby více vydělala? Jaký je Váš celkový názor na ten aquapark? Kolik hodin +- tam člověk stráví? Jaká je cena jídel v těch restauracích? Třeba kolik tam stojí řízek? Předem děkuji za odpovědi.
Jedno a naposled - s tím souhlasím. Děcka tam moc chtěla díky reklamám... s komentářem nahoře souhlasím. Jen bych upozornil na maličkost - pokladní není placená od toho, jestli vám uzná nebo neuzná ISIC - takže jestli mají nějaké nastavení, uvidíte to na jejich webu.
Někdo dokáže být v aquaparku 3 hodiny a má toho dost na týden... někdo dokáže být celý den. Záleží spíše na penězích, protože jídlo si vlastní vzít nemůžete - resp. je drahé i v okolí. Kvalitu raději nebudu rozebírat. Jestli máte rádi tobogány, užijete si - já je rád nemám, děti taky ne - vyhozený peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.