Zdravím, s rodinou hrajeme karty a až do nedávna jsme mně-li za to, že toto je ♦ pika a toto je ♠ listová a ono je to tak, že kárová je toto ♦ a toto je piková ♠. Jme jediná rodina co to mněla na opak? Děkuji za odpovědi.
No já jsem si myslela hned při prvním čtením otázky, že tady tazatel asi naráží na to, že tento znak, tedy ta "pika", je velmi podobný tomu co se maluje na zeď puberťákama a říká se tomu pí.a. No a u nich v rodině z toho vznikla spojitost s tím sprostým obrázkem a místo "č" dosadili "k" a pro ně je tedy tento znak "pika", protože to vypadá stejně. Moje vysvětlení je trochu krkolomné, ale ne nemožné. A proto asi chtěl vědět, jestli to mají někteří z nás také tak, jako u nich v rodině.
Lišáku, karty jsou jako peníze. Když je na nich nějaká značka, tak jsou takové. Nemůžeš o bankovce, na které je napsáno 100 korun českých, vydávat za 1.000 dolarů amerických, ikdyž jste rodina, která to má naopak.
Já doufám, že jste zároveň jediná rodina, co dokáže napsat MNĚLA! Naštěstí nepochybuju o tom, že jste jediné organizmy včetně mimozemšťanů, pokud by existovali, co dokáží napsat mně-li místo měli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.