Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3 mesice mi nemizi kousnuti od klistete

Od: tamala* odpovědí: 6 změna:
Ahoj.. mam otázku.. myslite že s tím mam zajit k doktorovi? Kouslo me tam kliste pred 3 mesici.. porad to nemizi a strasne to svědí.. podle babičky to vypada divne.. co myslite vy?
3 mesice mi nemizi kousnuti od klistete

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Samozřejmě, že jsi udělala dobře, že ses na doktory vykašlala. Co by ti asi tak řekli po šesti letech studia a spoustě zkušeností s pacienty, že?

Alou k doktorovi, už jsi u něj dávno měla být! (Přes internet nikdo nevyšetřuje.)

hodnocení

1x

U lékaře jsi měla být nejpozději po 14 dnech, ne až za tři měsíce*sok*

hodnocení

1x

Pane Bože,do čehos to duši dal !?

Děvče,sypej okamžitě k lékaři !

Následky kousnutím infikovaného klíštěte : borelioza.cz/...

Když zajdete k lékaři, tak tím určitě nic nezkazíte. Nemyslím si ale, že toto je flek od nakaženého klíštěte, spíše je to rozškrábané.

Souhlasím. Taky jsem měla po kousnutí klíštětem několikrát takový flek a nic to nebylo. Ale zajdi tam radši.

vernon
Toto není borelióza. To by byl po 3 měsících flek jako kráva...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]