Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás všechny. Znáte, prosím, pana Kobzu? A co si myslíte o jeho článku? Zde: ctidoma.cz/... Ida
Dobrý den, tohoto pana Kobzu osobně neznám, ale znal jsem osobně (naštěstí) jiného a ten byl fajn. Věřím, že zde bude mít pan Kobza i jeho článek velký úspěch a řadu souhlasných názorů. Já si zase (a doufám stále) ponechám názor svůj - pan Kobza a jeho spolubojovníci mě nezajímají. Zdravím!
jofa - ale, pan Kobza bude kandidovat ve volbách v ČR, tak jeho poznatky jsou maximálně vhodné jako informace pro české turisty, kteří tak rádi jezdí do arabských států. U nás toto není masivní problém.
Neznám pana Kobzu a jak vidím (rozhovor jsem si přečetla), o nic jsem nepřišla. S lidmi, kteří jsou schopni říct, že je EU strůjcem hrůzného plánu likvidace původního obyvatelstva (míněno evropského obyvatelstva) pod nejrůznějšími záminkami, se diskutovat nedá. A nedají se ani brát vážně.
Váš odkaz se bude hodit řadě lidí → budou vědět, koho nevolit. (–:
Zdravím. Děkuju vám všem za váše názory. Je pravda, že v Evropě se dějí věci, které se přímo, či zatím nepřímo, týkají nás všech. Myslím, že je potřeba znát názory a zkušenosti lidí z blízkého, ale i širokého okolí, a pak se snažit pochopit souvislosti a ustálit si názor. Každopádně za všechno, co se tady děje, jsou odpovědni jen a jen páni politici. Ještě jednou děkuju, i za váš čas. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.