Nejste přihlášen/a.
Ano, a nemusím chodit daleko, i zde na poradně je několik velmi charismatických osobností, kterých si fakt vážím i přesto, že jsem je nepoznal osobně. A jedna z těchto osob opravdu vyčnívá nade všechny ostatní, nebudu ji zde jmenovat, aby nezpychla - ne, nebudu ji jmenovat, protože pravděpodobně nestojí o "lacinou popularitu", a asi teď ví, že mluvím o ní, je to člověk, který mimo jiné významně přispěl k tomu, že i přes určité neshody s Adminem jsem této poradně zůstal věrný...
Jaro Slavík a Ondřej Soukup.Nepopsatelné.Asi právě charizma,síla,sebevědomí,smysl pro odpovědnost a ještě Alexandr Makedonský-Veliký.
Knopko, promiňte, ale myslím, že spíše Jaro Slávik... když už...
doplněno 28.02.13 18:43: ...anebo Roman Gregor...
Dobrý den, jako muž bych (po krátkém přemlouvání) asi podlehl těmto krásným ženám, které jsou i dobré ve svém oboru - hudba. A bylo by to na první, druhý i třetí pohled. Zkuste si na YouTube zadat Alice Visconti nebo Candice Night (příp. Blackmores Night). Nebo ukázka viz odkazy. Zdravím!
Na mě charismaticky zapůsobil francouzský herec Jean Gabin ve filmu Bídníci. Hrál tam bývalého trestance Jeana Valjeana a byl naprosto úžasný. Jaga.
Pro mě bez diskuse Till Lindemann,zpěvák Rammsteinu.
doplněno 28.02.13 08:39:Jo,a proč? Prostě proto.Pusť si koncert z Wuhlheide a uvidíš.
Neuvěříš! Já to mám úplně stejně. A když vidím Rudolfa Hrušínského, tak to je nemlich to samé.
To bylo pro Jagu:
V mém životě asi před 30 lety jsem se osobně setkala s lékařem, panem Prof. Phdr. Zdeňkem Matějčkem, CSc. Vyzařoval z něho klid a jeho hlas byl mírný, příjemný. Zapůsobil na mně. - pt
ahoj, na mě velice zapůsobil jeden úplně obyčený člověk, kolega v práci - bylo mi tehdy 20, jemu přes 30 a byl pro mě jakýmsi ideálem správného chlapa - to, jak se choval i jak vypadal, všechno na něm mi připadalo báječné... ale nehledejte za tím žádné harašení ani zamilování, nic takového... dělali jsme spolu 10 let, byl to zkrátka fajn chlap, čestný a férový... pak se naše cesty rozešly a uviděli jsme se až po 20 letech - je v důchodu, ale zůstal stále stejně charizmatickým chlápkem, a to fakt nejsem na starší chlapy, nikdy jsem nebyla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.