Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká jsou dnes hlavní společenská témata?

Od: sujk odpovědí: 22 změna:

Dobrý den, mám o sestry za úkol zjistit jaká jsou hlavní společenská témata dnešní doby, hlavně na internetu co lidi nejvíce zajímá. Jaká to tedy podle vás jsou? :) Děkuji.

doplněno 31.07.17 16:33:

Mě napadlo zatím snad jen že lidé nejčastěji hledají zprávy, politiku, zábavu v různých podobách a sexuální obsah. Máte něco konkrétnějšího, nebo další návrhy?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

1x

1) Honba na pana Babiše

2) Honba na pana presidenta Zemana

3) Pomlouvání politických stran mezi sebou

4) invaze muslimů do Evropy

5) Kde se dá vypít dobře chlazené pivo...

:-D

ovczaak*

hnipirdo,mohu se přidat?

6/ hon na živnostníky

7/ hon na kuřáky

8/ hon na automobilisty

9/ hon na...čarodějnice

dejte lidem cíl,oni budou v hospodách a na netu diskutovat a zatím kolem potichoučku projdou třeba

zbourané cukrovary

zničený zbrojní průmysl

prodaná voda

casa

pandur

zlikvidovaná soběstačnost tohoto státu...

atd.,atd.,...

hnipirdo*

Díky, žes to dopsal za mně. Už mi začala trnout noha a mohl bych ji za sebou vláčet.

Ti mladí se baví kdo má jaký spiner, kolik toho vyhulil...

Zatímco my v mládí... - to jste chtěl říci, že *smich*

korejecseverni

Tenhle stát byl asi tak soběstačný jako Severní Korea v dnešní době. Dyt tu za socíku nebyl uz ani hajzlpapír a fronty na všechno :D

ovczaak*

máte pravdu,takový hajzlpapír a banány jsou důležité...*zed*

já psal o schopnosti státu nakrmit národ,dodat uhlí,o těžkém průmyslu,školství,zdravotní péči. ale to nemá smysl diskutovat,kdo vám dá banán,je bůh... a toaletní papír je také důležitý...

korejecseverni

Máte snad pocit že dnes umíráme hlady? Asi jste dlouho nebyl v kterémkoli supermarketu. Asi už jste zapomněl fronty na maso až za roh, a vevnitř prázdný háky jak U snědeného krámu. To chcete srovnávat s dnešními narvanými obchody? V těžkém průmyslu jsme možná na papíře drtili pětiletky ostopéro, ale na blbé embéčko, pračku, kolo favorit jste čekal měsíce ne-li roky. Náhradní díly? nedejte se vysmát, nemáme, nemáme, nemáme... Podpultové zboží - pojem komunismu. Hadry to samý, blbé džíny-podpultové zboží, nebo v Tuzexu. ženský si mezi sebou kopírovaly střihy z německé Burdy aby si mohly ušít něco normálního na sebe. Zdravotnictví - po revoluci se strmě zvedla střední délka dožití cca o 10 let, vyjedte si historické grafy a uvidíte ten schod nahoru po 90.roku. Všechny moderní přístroje, kvanta nedostupných léku, se začaly hromadně dovážet až po pádu totality. Za totáče jsme byli evropská i světová špička v úmrtích na nemoci srdce, rakovině tlustého střeva a dalších - zjistěte si fakta. Uhlí :D Víte vy vůbec, co to byly UHELNÉ PRÁZDNINY? Nebylo uhlí, tak děcka nemohly do škol aby tam neumrzly, zastavovaly se i mnohé provozy, fabriky. O zdevastovaném životním prostředí by se dalo psát týdny, černé skládky všude, pamatuju jak o víkendu všichni bordel na kolečka a už to jelo. Po revoluci šly miliardy jen na likvidaci škod, odsíření atd... Ten toaleták je jen mikroskopická třešinka na té HOŘE bordelu který v tomto státě za komoušů byl...

hnipirdo*

korejecseverniTak pěkně popořádku, co se děje v naší zemi:Tak fajn... Co si ty svině ještě nevymyslí... Revize kotle (800-1500). revize komína (800), v elektřině platím nesmyslné větráky či slunce, ve vodě Francouze, v tabáku neziskovky. Uhlí už je dneska drahé a je čím dál horší, cenu dřeva vyšroubovali na šílenou výšku kvůli nesmyslným štěpkám pro Skopčáky. Zakázali mi kouřit v hospodě, vnitráci mě sledují na internetu, kdekdo mě může udat za cokoli, všude mě sledují kamery. Kdekdo mi může vlézt do baráku na kontrolu bůhvíčeho, když chci jet někam autobusem, tak abych si na tu cestu šetřil, platím na auto pojistku, dálniční známku, kontrolu u doktora, technickou, teď i nějakou pokutu, mám nařízené pneumatiky, spoustu vybavení, které musím nesmyslně měnit. K doktorům musím dojíždět a když jdu do lékárny, tak se nestačím divit. V krámě kupuji jedovaté potraviny, výrobky nikdo neopravuje, všechno se vyhazuje. Na baráku, který jsem koupil za zdaněné peníze, musím stejně platit daň státu, pojištění, a musím ho z něčeho udržovat, aby mi nespadl na palici. Kamkoli vlezu na úřad, platím nějaké poplatky, a ještě na mě čumí jak na otravný hmyz. Halík, Janda, Schwarzenberg a řada dalších darmojedů, které platím, ze mě dělají venkovského burana a nevzdělaného pitomce...A mohl bych pokračovat... A kdekdo se mi snaží vnutit, že můj největší nepřítel je Rusák... Hovno... Můj největší nepřítel je tenhle stát a jeho politici...Žádný Rusák, žádný soused, žádný normální člověk mě tak zavile nepronásleduje a neokrádá tak, jako tenhle náš dobytek...

ben®

Dobrý den, takto nas*anej jsem byl každý den ještě před listopadem 1989, když jsem si ráno pustil rádio a dozvěděl jsem se, co dělá soudruh Husák a který spřátelený zahraniční soudruh se k nám přijede družit, či nakupovat zbraně (to tedy v rádiu nebylo). No, a nyní jsou zase "rozladění" pravověrní komunisté. Snad je to takto spravedlivé. Zdravím!

culdabulda1*

Bene

- Vy si fakt myslíte, že jsou rozladění jen pravověrní komunisté?! - to tedy mezi lidi ani moc nechodíte, že?

Docela se zájmem sleduju, kdo všechno je "rozladěnej" třeba z p. Babiše - pročpak asi? - opravdu jenom proto, že je to STBák a ohrožuje demokracii? A pokud si dnes pustíte TV - narazíte třeba na bandu "profesorů a vědců", kteří kolem kulateho stolu diskutují, s invencí žáků inkluzivních škol - o současné politické i společenské situaci, přičemž normální občan jenom zírá, pokud rovnou neřve !

Ad hnipirdo - asi potřebujete vypustit páru - fajn, je to zdravé.

Ale možná byste měl z výčtu vynechat revizi kotle, komína i případné další, na které jste zapomněl. Nějaké dva tisíce za rok je dost směšná částka oproti ceně například pár dnů strávených na JIP po otravě - abych zůstala jen na té finanční rovině.

hnipirdo*
Ad jedubabicka: Na rozdíl od komínů v domech a uhelných elektráren či výfuků aut vypouští letadla skleníkové plyny vysoko v atmosféře, takže působení škodlivin je větší. Mám přestat topit, nebo létat, nebo strávit pár dní na JIP - ce?
ovczaak*

píšeme každý o něčem jiném.

před pár lety rusko zlobilo,tak eu vymyslela sankce,týkalo se to vývozu zboží do ruska. a co se stalo? nic,rusko fungovalo,jen u nás krachlo pár firem,které tam měly slušný trh. konkrétně někde u valmezu firma s pár desítkama zaměstnanců,vyráběli pasti na myši,90 procent výrobků prodávali do ruska... šli do kytek,tedy na pracák.

pokud by se toto stalo nám,přestalo by se k nám dovážet,chcípli bychom. projděte si ty narvané úžasné markety a koukněte,kolik tam je českých výrobků. tím myslím vyrobených v česku,čechy a v českých rukou...

culdabulda1*

no - nedivte se - toaletní papír dnes, v době připos... světa z multikulturalismu - nabývá strategického významu !

tondac*

1) Zlodějiny, dotační podvody, nepřátelská převzetí konkurentů, výmluvy, pomluvy, ... a další podivné aktivity a lži estébáka Babiše.

2) Vulgarity, lži, urážky, hulvátsví a další trapasy v podání soudruha Zemana.

3) Odhalování kauz na všechny politické strany, které se kdy dostaly k lizu,

4) Invaze migrantů do Evropy neb v CZ máme protiimigrantské aktivisty, proimigrantské aktivisty, jen nějak nemáme ty imigranty.

Ale možná to všechno přebíjí sex, fotbal, hokej a aktuální kauzy aktuálních bulvárních hvězdiček ... ;)

sujk
hodnocení

Tak to u nás jednoznačně, ve světě to bude snad trošku jiné *smich*

rv*
hodnocení

0x

Hlavní problémy Evropanů řeší Evropská Komise, tak se podívejte, co řeší. Nebo co vyřešila a z toho si vydedukujete, jaké problémy řeší dnes. Historicky - křivost banánů, název alkoholu RUM, obdobně pomazánkového másla. Dnes - jestli stačí panáček a panenka na dveřích toalety, jak zapsat všechna nově vzniklá pohlaví do úředních dokumentů, kolikačetné může být manželství a jestli může být manželem i neživá věc.

culdabulda1*
hodnocení

0x

a tohle ne? :

novinky.cz/...

- kromě jiného řadu lidí znepokojuje stoupající napětí všude ve světě. A pokud bude vyvolána válka s KLDR - bude to patrně válka jaderná a budou do ní zapleteny všechny velmoci, včetně naší spřátelené EU - ale zase bude současně vyřešen i problém s uprchlíky, to je fakt.

doplněno 31.07.17 19:46:

ringo

- to je fakt - a ještě - kdo s kým chodí a komu zase vykouklo ňadro, či kalhotky.

hodnocení

0x
Společenská témata jsou: kdo byl kde na dovolené a jak se tam měl...jaké benefity jsou v zaměstnáních...kde je levné máslo...kdo je prima koupání...co kdo viděl za pěkný film ( divadlo, výstavu...koncert)
haf

Aktualne se nejvic reši pocasi *slunce*

hodnocení

0x

Já si myslím, že hlavní společenská témata jsou v různých společenstvích lidí, různá. Maminky s dětmi na pískovišti budou probírat něco jiného než chlapi u pivka. Něco jiného budou probírat babky na procházce s pejsky a úplně něco jiného romové na chodbě sociálky. Každá tato skupina bude mít jiné téma.*zmateny* Možná, že počasí, ceny a vláda, to bude jediné, co v hovorech budou mít společné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]