Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěli byste třetí zuby?

Od: blesik® odpovědí: 16 změna:
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

1x

Chtěli? Já už je pár let mám, sice ne ty americké, ale od českého zubního technika.*smich*

majsterjoe*
hodnocení

0x
No uz na ne cekam.

hodnocení

0x
Hmmm. A zubaři nebudou mít co žrát!
hodnocení

2masoni - Ti už jsou nažraní na zbytek života!

hodnocení

0x

Jejda, už aby tady byly. O zubaře není třeba se bát, jen se přeorientují na novou technologii.

Za ty roky co už tu jsem , jsem takových článků četl ... A furt nic.
hodnocení

Jednou to přijít musí ...

hodnocení

0x

Hmmm... Takže zase ti američtí vědci (i když tentokrát to jméno moc americky nevypadá ;) ). Před pár lety nás podobnými zázračnými výsledky zahrnovali vědci sovětští. Jen mě překvapuje, jak málo výsledků jejich veleúspěšných bádání se uvedlo do praxe.

Teda kam Vy na ty zprávy chodíte... *nevi*

Magdon, já jsem to dokonce slyšela v radiu. Stanice "radio plus" nebo tak nějak. Je to stanice kde se nikdy nepouští žádná hudba, jenom slovo. Tudíž různé debaty o všem možném a člověk se tam ledacos dozví...

hodnocení

Magdon - Já Vám to řeknu a Vy si tam půjdete taky! To teda ne ... *bezim*

hodnocení

0x

Znám pána, který je má a radši by je neměl - jejich zárodky jsou uloženy hluboko v dásních, tudíž je bez chrupu vůbec. Náhrady mu nedrží a případná bolestivá a nepříjemná operace výsledek na 100 % zaručit nemusí.

hodnocení

To je nadělení! Moje máma, žádné zárodky nemá a s protézou ser taky nenají. Zubař mi říkal, že např, spodní protéza drží dobře jen pár lidem. Záleží na výšce a stavu kosti. Tohle v praxi by tedy pomohlo většině lidí. Uvidíme zda to nebude opět Sci - fi.

doplněno 30.07.17 10:19:

Je totiž dost neřešitelné, má li takový člověk se zúčastnit společného oběda s jinými lidmi. Prostě nemůže, když nemůže jíst a zuby si na oběd vyndat, to taky před lidmi nejde.

hodnocení

0x

Špatně držící náhradu si může přilepit Coregou nebo u zubaře nechat vsadit dva implantáty a pak ji nacvaknout na "druky". Technologie jsou dnes dostupné i když někdy drahé. No, ty třetí zuby nebudou taky zrovna nejlevnější a to ještě nepíší, jestli si budete muset mléčné zuby vytrhat klikou u dveří, nebo za příplatek dostanete rovnou ostrou verzi. A ta bolest, když lezou ... au, stejně jako když spolknete protézu *smich*

hodnocení

Dnes už vím, že korega je dobrá reklama, ale jídlo bez bolesti nevyřeší. Potrava se stejně dostává pod protízu, protože se korega vyplavuje. *alene* To jako, že by nejdřív rostly mléčné? To by pak ty druhé byly čtvrté... *ee*

sebod*
hodnocení

0x

Kampak by se nám ty třetí zuby vešly? Takto to vypadá u malého dítěte s mléčnými zuby.

enias*
hodnocení

0x

Jo já bych brala hned mít další zuby. Teď dětem závidím, že mají dvoje :), ale to u nás bude ještě nějaký ten pátek trvat. Ale někde jsem četla, že jsou vědci schopni vypěstopat vlastní nový zub, z vlastního DNA, ale ceny byly astronimické. Tak se necháme překvapit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]