Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koho za prezidenta? Prosím napište koho do urny - kdo je nejlepší, děkuji. Bude to Horáček, Drahoš, Zeman, Kubera, nebo ještě někdo úplně jiný? Děkuji za tipy, Markina
Dobrý den, koho do urny bych věděl, ale napsat to zde nemohu . Jinak do volební urny někoho jiného, než toho současného. Zdravím!
lidus - také Vás zdravím a doufám, že už jste na tom zdravotně o něco lépe.
Dobrý den. Já budu volit lékaře a aktivistu Marka Hilšera. Bere demokracii, svobodu a lidská práva vážně, má to v hlavě srovnáno a nebojí se jít s kůží na trh - a to nejen obrazně. A to naše země potřebuje. Doufám jen, že získá dost podpisů pro možnost kandidovat. "Marek na hrad" - zde naleznete více informací.
Zdravím Vás Bene, bylo to první co mě napadlo. Do urny všechny a nejlépe včera. Do té volební to vážně nevím, ke každému mám spoustu výhrad.
formulaci "koho do urny" považuji za tak blbej fór, že nemá smysl dělat tazateli radost a reagovat na něj...
Tak je to tristní situace a dilema pro náš národ, který se bude rozhodovat koho za prezidenta, jestli je lepší alkoholický nadšenec nebo gembler. Snad se ještě někdo přihlásí do soutěže.
Dobrý den, obávám se, aby volbu prezidenta nebral národ jen jako nezávaznou soutěž. Snad spíše jako konkurz (na nejlepšího). Zdravím!
Je jich dost. Nemusíte se zúčastnit, ale na hra ,,prezident21,, máte všechny kandidáty s fotkou, životopisem, názory, názory lidí, podpory, či odmítání. Berte hlasy s rezervou, plno lidí zde nehlasuje, tedy nemusí vše odpovídat reálu, něco může být nadhodnocené, něco naopak.
Než hlasy prezidentu, bych se soustředila na blížící se volby v říjnu.
Já budu volit prezidenta /strany/ pronárodního, nezávislého, hlásícího se ke své zemi, ke svému národu, odmítajícího nařízené kvóty, které mění složení národa, podvolení islámu, multikulturalismu, nebojícího se říci své názory i proti diktátu EU, stabilního a konzistentního ve svých názorech, ale zároveň, když zjistí, že se mýlí, nebo se diametrálně změnila situace v nesprospěch republiky, dokáže tuto změnu přiznat a změnu obhájit.
Určitě ne. Toho jsem vyřadila. Na první pohled vypadá dobře, dobře mluví, píše. Ale obrátil se k Česku, až když si vlastním přičiněním zavřel v Německu dveře.
Ale, za Realisty stojí Penta.
A jinak tíhnou k neoliberalismu, ačkoliv to vypadá dobře, tak je to zase švindl na obyčejný lid.
Takže spojení Penta×neoliberalismus jaksi nee.
pan Drahoš je ještě méně sympatický nežli je p. Zeman a to už je co říct ! - nicméně p. Zeman je z tohoto "výběru" jediný volitelný. Pokud by z nějakého důvodu nekandidoval - tak bych snad volila toho Horáčka.
bmbx
- Horáček mi připadá přijatelnější, nežli p. Drahoš - ten má vizáž (i názory) slabocha a zrádce.
Osobně bych si na místě p. Zemana , pokud by nekandidoval - přála p. Klause staršího. Ale ten zřejmě kandidovat nebude a lidi ho ani volit nechtějí. Takže by nám zbyl bohužel loutkový prezident Drahoš. Ale bůhví, jak to zde ještě dopadne ...
Než volit Horáčka, je lepší nevolit vůbec, to že takový člověk jako Horáček má nějakou šanci na prezidenta svědčí jen o tom že češi nemají soudnost
Ožrala byl Havel a to nikomu nevadilo a lepší (snad) ožrala kterému to (určitě) myslí, než úlistný vekslák podporující sluníčkáře
No, on když blil Havel a (ne málem) tak to v médiích nebylo, zato když Zeman někde klopýtne tak jsou média plná toho, že byl zase pod vlivem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.