Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní reprízy seriálů

Od: svatoslav odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám odpočinkový dotaz:

jak hodnotíte letní reprízy seriálů na obrazovkách ČT i jinde a který seriál je vaším

nejoblíbenějším a proč?

U mě vede Nemocnice na kraji města a dále na Tv JoJ Family sleduju Plechovou kavalerii a Ženu za pultem...

Hluboká poklona panu Dietlovi, byť už slyším zastánce těch dnešních pseudoseriálů, jak prskají...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reprízy sleduji, až když si je nepamatuji, takže nesleduji. Považuji to za ztrátu drahoceného času. Za tu dobu do sebe můžu nacpat něco nového. Dietl byl skvělý, musel dělat věci poplatné době, jinak by si moc neškrtnul a uměl to. Máme docela hezké seriály, až na vyjímky. Mám ráda, když je v nich cítit typická česká mentalita, nemám ráda ty poameričtělé sitkomy. Jinak, program Tv přes prázdniny- katastrofa!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já už se divím sám sobě, ale vždy se rád podívám na seriál Chalupáři. Viděl jsem jeho premiéru a potom snad všechny reprízy. Nevím proč, ale snad je to kvůli hercům, které mám rád (a počítám, kolik jich už nežije). Zdravím!

hodnocení

0x

Nevadí mi kouknout se občas znova na Chalupáře a mám moc ráda Kriminálku Anděl, sama nechápu, co mne na tom tak baví.

Na Kriminálku Anděl se také vždycky rád podívám. Jsou tam zajímavé, věrohodné případy, sympatičtí a charakterově vyprofilovaní hlavní aktéři, moderní práce s kamerou.

hodnocení

0x

A já je miluji a dívám se na ně do zblbnutí. Myslím ty staré, autor Dietl. "Hříšní lidé" s Marvanem také a dokonce Vám na sebe prásknu, že třeba zrovna radu Vacátka mám celého natočeného a když si chci odpočinout tak si to pustím a nechám krásně běžet všechny díly jeden za druhým a u toho si pěkně dělám nějaké ruční práce. Už bych mohla repliky odříkávat za herce a pořád mě to baví. Zato teda neznám ty nové moderní. Až možná na jeden, či dva. Ten "doktor z hor" s Donutilem, pak "Hotel 4 hvězda" nebo tak nějak. Teď mají přestávku. Ale ten "hotel" se mi hodně líbí, je to vždycky tak děsně praštěné a jsou tam dobří herci, čistá, nefalšovaná recese. To se jim povedlo. Ten kdo vymýšlí ty koniny je frajer. "Nemocnici" mám také moc ráda. Plechovou kavalerii neznám. Kouknu na to. Žena za pultem, skvost. A proč to mám ráda? No protože oni to totiž tenkrát brali vážně a odvedli dokonalou práci jako herci. Nedoflákli to a byli to dobří herci. Tak proto.

hodnocení

0x

Dobrý den. Já mám taky rád Chalupáře a ještě Byli jednou dva písaři, i když ten momentálně nevysílají. Ale koupil jsem si ho na DVD.

Dva písaře vysílá ČT na Artu vždy v pátek večer.

rybana

Chalupáři, Hříšní lidé města pražského a 30 případů majora Zemana, to jsou moji favorité. Současné seriály, neznám, nesleduji. Novodobí herci mě neberou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]