Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte úrovni českých tv

Od: aja1946® odpovědí: 16 změna:

Tak jsem právě zjistila, že bude koncem srpna odpět vysílat Barrandov Majora Zemena, dávají ho několikrít ročně, fakt by mě zajímalo, kdo se na to ještě bude dívat. Já vím, že je na tv tlačítko, ale jsou lidé, kteří třeba nemohou ven nebo mají potíže s chůzí nebo staří, a ti mají knížky a tv jako jedinou zábavu. Za ty slátaniny, bláznivé americké komedie nebo krváky musíme platit? Nebo neustále na několika programech opakující se Soudkyně Barbara, Soudce Alexandr a stejné příběhy v soudní síni. Nebo na několika proramech neustále opakující se Colombo? A j. seriály vysílané v minulém století. Úroveň mašich tv je skutečně mizerna když k tomu připočítám mizerný zvuk nebo o dvě věty opožděný text (já špatně slyším a na textu jsem dost závislá). A to berou milionové platy.

doplněno 13.08.17 13:38:

omlouvám se za překlep, samozřejmě Zemana.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já jsem s TV vysíláním spokojen. Každý den si mohu z programu vybrat. Tak například včera: vybral bych si z těchto pořadů: TV komedie Kam slunce nechodí, dále Colombo, dokumenty Novinky z přírody, Deset století architektury, Neobyčejné ženy, Slovenský ráj, DNA slavných osobností, Temné charisma Adolfa Hitlera, Sperr a Hitler. Životopisný film Nixon, oskarový film Woodstock, thriller Tichý nepřítel, drama Žena v kleci a samozřejmě MS v atletice.

Zajímalo by mě, jak by si ti nespokojení představovali celodenní program televizí, aby byli spokojeni. Zkuste prosím sestavit program na jedno odpoledne a večer tak, aby vás diváci chválili.

sebod*

Bruno. Naprostý souhlas. Sakra lidi, vždyť před třiceti lety byly POUZE dva programy a pár let před tím jenom jeden. Žádný DVD, žádný internet a přesto se žilo. Dnes jste přesyceni vším možným, všechno je pro Vás hloupost a blbost. Já se domnívám, že každý den je na 5ti nejsledovanějších tel. stanicích minimálně 7 -10 hodin kvalitních filmů, dokumentů atd.

amo

Jde o to, ze se vetsina tech kvalitnejsich koukatelnych filmu/zabavy opakuje uz ponekolikate, takze pro pravidelneho divaka je to ted sama repriza, je holt "okurkova sezona" a budeme si muset zvykat na odstavky premierovych poradu, ale poplatky nam neprerusi, mely by se zrusit uplne, aby se vic lenoši nazili divaka pobavit. Taky nevim na co vzniklo tolik novych TV stanic, kdyz nic noveho neprináši.

culdabulda1*

bruno-2

- mluvíte mi z duše - z programů všech kanálů se vybrat dá !

hodnocení

Točit víc nového a ne 50 let staré filmy a seriály.

mot
vzdyt ceske filmy poslednich x let jsou az na vyjimky strasny...o serialech nemluve.

hodnocení

2x

Je to děs a hrůza! Jsme krmeni americkým brakem, ani na jejich komedie se nedá dívat, jejich humor je příliš jednoduchý. Krmeni jsme starými seriály, které mají jen vyplnit vysílací čas, politika nekorektní, nablblé soutěžní seriály, kterésnad cíleně snižují náročnost diváka, vlastní tvorba téměř nulová. Samý vysílací kanál a skoro všude nic ke koukání, kromě Zoomu. Na co je potřeba, aby na několika kanálech se opakovalo dokola to samé? Jedni skončí, druzí to samé začnou. Viděla jsem o tom Tv diskusi, kde tvrdili, že platíme málo, přitom bylo jasně řečeno , že poplatky jsou dostačující a jak obrovský zisk měli jen za loňský rok. Tak kam ty peníze teda jdou, to by mě zajímalo.

mot
jak obrovsky zisk mela Ceska televize za lonsky rok?

Už nevím, to v hlavě nenosím, vím, že to bylo hodně, nechci tady něco plácnout. Určitě to jde dohledat.

culdabulda1*
hodnocení

1x

- já sice nekoukám na ty věčně se opakující seriály, neboť mne přece jen už trochu nudí, i když se jejich kvalita nedá srovnávat s kvalitou seriálů dnešních - ale zase koukám právě na ty "přiblblé" americké krváky, horory, střílečky, krimiseriály a tak.. - takže když nebudou televize vysílat ani to - tak co budu dělat?! ( a to donedávna člověka "vyhazovali" třeba i z Poradny ! ) Já se zase modlím, aby nezačali vysílat ještě více zamilovaných romantických komedií - to je děs zase pro mne !

Mimochodem - zrovna Colomba si vychutnávám stále kolem dokola - a teď mi ho právě přestali dávat - asi kvůli takovým reptalům ... Ale i dnes se našim něco povede - třeba kriminálka Anděl, nebo Četníci z Luhačovic, nebo třeba i Modrý kód ... a na ČT 2 najdete dost kvalitních dokumentů a cestopisů ... -

a to už nemluvím o zprávách - to je teprve "horor"

doplněno 13.08.17 16:41:

blesik

- ale já to beru jako pohádky, takže mně dobře na duši je ! - teď právě koukám na hororovou komedii "Soumrak mrtvých" - žůžo ! Ale jak říkám - koukám taky na dokumenty na ČT 2 - ty jsou většinou dobré, i když z některých taky občas "běhá mráz po zádech".

Culdabulda - Tak si najdete alespoň něco. Já z repertoáru vyřadila veškeré kriminálky, filmy s bojovým uměním, akční filmy a horory, protože mě to rozruší a nemůžu pak spát. Ani mi po shlédnutí takového filmu není dobře na duši, tak proč se koukat. Když se mi něco líbí, tak dalších deset let to mim. nemusím vidět znovu, protože si to pamatuju a považuju to za ztrátu času. Nový pořad je málokdy, často se těším, obrovská reklama a pak jsem zklamaná, že to za to vůbec nestálo. Na zprávy už taky nekoukám, jen na Primu a spíš už po zprávách na ty nsrandičky. Za mě bída. Ještě, že mám to video, někdy se televize zblázní a ve stejný čas dají na obou programech něco solidního, tak si to druhé natočím a když tam jindy nic není, tak si pouštím, co jsem si nasyslila na videu.

radkapod*
hodnocení

0x

Já doma tv nemám (vystačím si s pc) ale v sobotu jsem čekala u mamky v bytě než dorazí rodina a 20programů jsem projela tam i zpět a ...přesně jak píšete, divné seriály - Colombo, Průměrnákovi (?), Soudkyně, nějaký romantický film Rosamunda, kreslená cesta kolem světa za 80 dní atd. Z dvaceti programů mě nezaujalo vůbec nic, tv jsem vypnula a prohlížela jsem si raději Vagnerovu knížku Afrika ráj a peklo zvířat (*palec*)

PS: kdyby zrovna běžel major Zeman, dívala bych se :-D

liska*
hodnocení

0x

Ještě tak Čt2, Art a Prima Zoom. Člověk si musí hodně vybírat. Ve světě to ale nebude jiný. Syn se vrátil z Austrálie a že stovky kanálů a vesměs lacinej brak. Možná si "domorodci " umějí to svoje najít.

nikdo*
hodnocení

0x

Patřím mezi silné kritiky ČT, to asi víte. Ale zrovna teď, na ČT24 běží zajímavá debata o bitcoinu.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já jsem s vysíláním českých televizí maximálně spokojená. Sleduji totiž pouze Vraždy v Midsomeru a ty mi pravidelně v sobotu a v neděli opakují. O nové díly taky nejsem ochuzená, protože ty vysílají také. O ostatních pořadech nemám přehled, protože mě nezajímají.

hodnocení

0x

Já jsem detektivková. A dívám se i na detektivky méně kvalitní. To pak brblám, ale většinou se dodívám. A nevadí mi ani starý Colombo, Midsomer, Julie Lescotová... Nemám ráda americké komedie, české seriály typu Ordinace, Ulice... Když si večer nevyberu v televizi program, vůbec mě to netrápí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]