Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Analog skončil a já jsem v háji

Od: nejdeminova odpovědí: 24 změna:

pomozte prosím anolog skončin a jsem v pr... atd .,jen stetelit řeší problemy,ale ten mám jen na DIGI a co dál? jsem v údolí tak lapám jen klasické pořady*cert*a Vás ne moc mě to štve,

Miloš Sommer

Bělá pod Bezdězem

¨Mladá Boleslav

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

0x

nějak tomu nerozumím, vždyť říkáš že máš satelit -DIGI - tak co chceš?

toireasa*
hodnocení

0x

Co satelit od UPC, nezjišťoval jste? Brácha ho má a je spokojenej.

alf*

vždyť má DIGI, pokud to tedy chápu, jak je to divně napsané tak snad DIGI TV. To sice nemá nic moc kvalitu ale má ho a tam jsou všechny programy. Buď je má nebo ne, nechápu co jsou to klasické programy. Chtělo by to dopilovat znění dotazu.

P.S. To je první dům pod zatáčkou a skálou po levé straně od MB?

toireasa*

Právě , co se týče třeba u nás, střední Čechy, je tu problém se signálem prakticky čehokoli - mobil, internet, atd., tak lidi co mají DIGI, mívají výpadky signálu, ti co mají UPC, tak téměř vůbec. Nevím jestli je to jenom signálem nebo na může mít vliv i koncové zařízení...

alf*

no Stč kraj, to je široký pojem. DIGI TV je prostě rumunské spořivé DIGI TV jeho (ne)kvalita je proslulá. Cokoliv jiného (CS Link, Sky Link, UPC ...) je lepší, jen samozřejmě o nějakou kačku dražší. Koncové zařízená má samozřejmě vliv vždy, ale DIGI nezachrání ani satelit za 15000 a parobola přímo krásně "vidící" na satelit.

papene*

*nevi*A co by prosím DIGI zachránilo?

raadek*
Prechod na jineho provozovatele Papenko. R.
papene*

A co s parabolou a dalšíma přídavkama od Digi?To se vyhodí?Nebo jaký je postup?

raadek*
Muzes to zkusit prodat treba na Aukru. R.
juvla*

U DIGI TV se musí zažízení vracet, mají to jen zapujčené.

doplněno 07.01.10 07:12:

...zařízení..

papene*

A na to jste přišel-la kde?;),zapůjčené-vracet

juvla*

Na to jsem nepřišel, to vím, kolem satelitů se pohybuji. Tak se podívej do smlouvy s provozovatelem - digi tv.

papene*

Právě že koukám a nevidím.*cteni*

juvla*

cz.digi.tv/... článek 8 odstavec 8.6 a 8.7

juvla*

Abych byl přesný, kolem satelitů ne.To je družice co umístěna na oběžné dráze země. Ale kolem přijímačů satelitního signálu. Ať mě někdo nechytá za slovo.

jesse*

Je to tak, zařízení u digi se vrací, na jaře jsem s nimi končil... Pokud se o něj tedy přihlásí, často se stává že na výpověď smlouvy ani nikdo nereaguje.

juvla*

Doporučuji vzít a dát montážníkovi, Mají v tom nepořádek ale mohou si za rok vzpomenout a budou chtít zaplatit.

raadek*
Promin Papenko za moji spatnou radu. Nevedel jsem, ze si se upsala certu. Hezky to zabal a bez jim to omlatit o hlavu. R
jesse*

problém je že spousta montážníků už s nimi nemá nic společnýho a odmítají to převzít

lekvii*
07.01.10 12:09
hodnocení

0x

*smich**smich**smich**smich**smich**smich*

papene*

Smlouva byla na rok a končila 2008.

kejki
hodnocení

0x

třeba v eva.cz koupit za 2000,- satelit + 1000,- kartu Gital na free programy nafurt, co si k tomu přikoupíte navíc je vaše věc.

juvla*

Tu 1000 za kartu, to bych viděl jen na rok a pak dokoupit. Karta na furt, když je dobrej odchod, tak kolem 1500 Kč.

jesse*

Kupovat to každý zvlášť vyjde draho...komplety vč. paraboly, lnb, přijímače, kabeláže a karty se dají pořídit už od 3500,-. Sám mám Topfield TF6000CR, cena v takovým kompletu cca 4000,- a už druhý rok spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]