Nejste přihlášen/a.
pomozte prosím anolog skončin a jsem v pr... atd .,jen stetelit řeší problemy,ale ten mám jen na DIGI a co dál? jsem v údolí tak lapám jen klasické pořadya Vás ne moc mě to štve,
Miloš Sommer
Bělá pod Bezdězem
¨Mladá Boleslav
vždyť má DIGI, pokud to tedy chápu, jak je to divně napsané tak snad DIGI TV. To sice nemá nic moc kvalitu ale má ho a tam jsou všechny programy. Buď je má nebo ne, nechápu co jsou to klasické programy. Chtělo by to dopilovat znění dotazu.
P.S. To je první dům pod zatáčkou a skálou po levé straně od MB?
Právě , co se týče třeba u nás, střední Čechy, je tu problém se signálem prakticky čehokoli - mobil, internet, atd., tak lidi co mají DIGI, mívají výpadky signálu, ti co mají UPC, tak téměř vůbec. Nevím jestli je to jenom signálem nebo na může mít vliv i koncové zařízení...
no Stč kraj, to je široký pojem. DIGI TV je prostě rumunské spořivé DIGI TV jeho (ne)kvalita je proslulá. Cokoliv jiného (CS Link, Sky Link, UPC ...) je lepší, jen samozřejmě o nějakou kačku dražší. Koncové zařízená má samozřejmě vliv vždy, ale DIGI nezachrání ani satelit za 15000 a parobola přímo krásně "vidící" na satelit.
U DIGI TV se musí zažízení vracet, mají to jen zapujčené.
doplněno 07.01.10 07:12:...zařízení..
Na to jsem nepřišel, to vím, kolem satelitů se pohybuji. Tak se podívej do smlouvy s provozovatelem - digi tv.
Abych byl přesný, kolem satelitů ne.To je družice co umístěna na oběžné dráze země. Ale kolem přijímačů satelitního signálu. Ať mě někdo nechytá za slovo.
Je to tak, zařízení u digi se vrací, na jaře jsem s nimi končil... Pokud se o něj tedy přihlásí, často se stává že na výpověď smlouvy ani nikdo nereaguje.
Doporučuji vzít a dát montážníkovi, Mají v tom nepořádek ale mohou si za rok vzpomenout a budou chtít zaplatit.
třeba v eva.cz koupit za 2000,- satelit + 1000,- kartu Gital na free programy nafurt, co si k tomu přikoupíte navíc je vaše věc.
Tu 1000 za kartu, to bych viděl jen na rok a pak dokoupit. Karta na furt, když je dobrej odchod, tak kolem 1500 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.