Nejste přihlášen/a.
Ahojte všichni
obracím se na vás s prosbou. Je mi 17 let a na jednom metalovém eshopu (EMP) jsem narazila na krásné falešné piercingy do nosu. Předem bych chtěla upozornit, že nejsem ten typ člověka, co by si jich koupil milion a tím třeba i pobuřoval okolí, ale chci zkusit jeden dva, jak to na mě bude vypadat
chtěla bych se vás zeptat, jestli máte někdo s těmito náhradami za skutečný piercing zkušenosti a tím pádem mi mohli i poradit, jak se nasazují? Nebolí to v tom nose?
Předem moc děkuji za všechny odpovědi, moc si jich vážím ![]()
Ahoj,
mno, záleží jakej myslíš...takovou tu "krávu" doprostřed nosu (řiká se tomu septum)? Nebo na stranu do jedný dírky?
Oboje je vlastně taková podkova, která se dá roztáhnout a utáhnout podobně jako dětský prstýnky, kde můžeš měnit vělikost. Ty piercingy doprostřed maj většinou takový kuličky na konci, aby tě ty ostrý konce nešimrali nebo neboleli v nose.
Jestli to bolí nebo bude nepříjemný, na to asi musíš přijít sama. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.