Nejste přihlášen/a.
Ahojte všichni obracím se na vás s prosbou. Je mi 17 let a na jednom metalovém eshopu (EMP) jsem narazila na krásné falešné piercingy do nosu. Předem bych chtěla upozornit, že nejsem ten typ člověka, co by si jich koupil milion a tím třeba i pobuřoval okolí, ale chci zkusit jeden dva, jak to na mě bude vypadat
chtěla bych se vás zeptat, jestli máte někdo s těmito náhradami za skutečný piercing zkušenosti a tím pádem mi mohli i poradit, jak se nasazují? Nebolí to v tom nose?
Předem moc děkuji za všechny odpovědi, moc si jich vážím
Ahoj,
mno, záleží jakej myslíš...takovou tu "krávu" doprostřed nosu (řiká se tomu septum)? Nebo na stranu do jedný dírky?
Oboje je vlastně taková podkova, která se dá roztáhnout a utáhnout podobně jako dětský prstýnky, kde můžeš měnit vělikost. Ty piercingy doprostřed maj většinou takový kuličky na konci, aby tě ty ostrý konce nešimrali nebo neboleli v nose.
Jestli to bolí nebo bude nepříjemný, na to asi musíš přijít sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.