Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Albánci před nákupním centrem

Od: pozotovatel odpovědí: 13 změna:
Dobrý večer, čekám na kamaráda před nákupním centrem na parkovišti v autě a vidím divnou věc. Před vchodem posedavaji a postavaji dvě zeny tmavé pleti v satkach,s nimi dva muži. Nikoho neotravuji, ale koukají divně, obcas někdo z nich zajde kamsi dovnitř, za pár minut je zpět. Občas někam telefonují. Co si o tom myslíte? Dekuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Čekají na posily? *poctar*

:-D

cechacek*
hodnocení

2x

Pozorovatel se sichruje Albánci, nechtěl napsat průzkumníci imigrantů pro budoucí várku nařízenou EU

yknrb
hodnocení

0x

Asi mají hlad a nemají peníze.

mot
hodnocení

0x
myslim, ze je to skandalni a melo by se to zakazat!

hodnocení

0x

V jakém městě? A jak víte, že to jsou Albánci?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to celé prapodivné - nejprapodivnější je, že poznáte s jistotou Albánce a že i Albánec umí telefonovat (nebo to alespoň předstírat). Snad by se to mělo hlásit na ministerstvo pro věci zahraniční nebo v lampárně. Zdravím!

doplněno 25.07.17 22:31:

Možná zase těm Albáncům přišlo divné, že tam v autě sedí nějaký chlap a neustále je očumuje.

doplněno 26.07.17 19:53:

pozotovatel - a Váš názor na tuto situaci je jaký? Nesmí se nikdo (tmavší) pohybovat na veřejnosti?

Sám uvádíte, že nedocházelo k ničemu postihnutelnému nebo k důvodu nějakého zásahu. Albánce jste také neprokázal, tak co chcete vlastně slyšet, resp. jaká odpověď by zde pro Vás byla přijatelná? Máme si zde opět "kopnout" do uprchlíků, či co?

culdabulda1*

Bene

- nemějte obavy - naši politici, včetně euroelit dělají všechno možné, jen aby se chudákům "uprchlíkům"nezkřivil na hlavě ani vlásek, i za cenu zdevastování vlastního národa. A takových "albánců"bude u nás přibývat, uvidíte ! - "pozorovatel"se diví naprosto oprávněně.

doplněno 26.07.17 20:33:

novinky.cz/...

něco aktuálního, ale to už víme dávno - zpravy.idnes.cz/...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no, jsem zvědavá, jestli se budete takhle posmívat ještě i za rok !

doplněno 26.07.17 20:04:

- pozorovatel

- to nebylo přece vůbec myšleno na Vás !

pozotovatel
hodnocení

Ja se nikomu nesměju. Naopak se mi vysmáli zdejší radcové, když jsem sem položil zcela vážnou otázku. Doopravdy mi přišlo podivné, že se banda divnych lidí ochomejtá u vchodu nákupního centra, vždy zalezou, pak vylezou. Nikomu nic nenabizeli, auta nekradli, tak jsem se chtěl zeptat na názory jiných a stal jsem se spíše terčem posměchu...

Jak poznáte, že se někdo dívá divně?

U nás před samoobsluhou pořád někdo posedává, telefonuje - a taky popíjí, pokřikuje a obtěžuje. Buďte rád, že si vás nevšímají - nebo podejte podnět na městskou policii, ať se tam zajedou podívat.

Treba chodi do bufetu a na WC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]