také jsem si všiml v bankomatu ČS, že tam jiná částka už není. vybírám velmi málo, tak je mi to jedno a pokud je potřeba vybrat více, tak asi na vícekrát
Vybírám na bankomatech ČSOB. Když dojdu k výběru v hotovosti, otevře se mi několik nabídek. Nejvyšší možná je 5.000 Kč.
Ale to ještě není konec. Pod tím je poslední řádek, kde je uvedeno Jiná částka. Na tu kliknu a otevře se mi další okno, kde ručně, číslici po číslicí naťukám požadovanou částku. Třeba 10.000 Kč. No a pak už si jen počkám, až mi je šikovný bankomat vloží do ručky. Jaga.
Za otázku jsem velmi vděčná. Vybírávám tak po dvou až třech měsících zpravidla 6000 Kč. Teď někdy brzy zase k bankomatu půjdu. Jak se znám, tak bych tam dlouho hloupě koukala.
Alfrede a máte to tak nastavené, že můžete naráz vybrat tolik? Většina lidí si z bezpečnostních důvodů stanovuje hranici nižší. Přes tu Vás to nepustí, nevydá. Pak se jde dvakrát. Jeden den 5 tisíc, druhý dalších 5. A nebo na pobočku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.