Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postup při výběru 10000kč z bankomatu čs

Od: alfred odpovědí: 18 změna:

Jak postupovat při výběru 10 000 kč,z bankomatu čs? Kolonka jiná částka už na novém displeji není,

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

demi
hodnocení

3x

Je to nová kokotina od spořky, taky jsem bádala. Tlačítko jiná částka tam už není, rovnou na klávesnici napište kolik chcete vybrat.

krtek66
hodnocení

1x

je tam kolonka "jiná částka" a tam se to naďube ručně..

alfred
hodnocení

Ta kolonka jiná částka už tam právě není.

krtek66

zvláštní..tak najít bankomat kde to je...já kde chodím to mám všude..protože chci třeba 500,- a je tam volba 400 a 800

prazskejpepik*
hodnocení

0x

také jsem si všiml v bankomatu ČS, že tam jiná částka už není. vybírám velmi málo, tak je mi to jedno a pokud je potřeba vybrat více, tak asi na vícekrát

alfred
hodnocení

V našem nevelkém městečku jsou dva bankomaty čs a na obouch byl změněn displej,a už tam není jiná částka.

Budu se muset informovat ve spořitelně.I tak děkuji za odpovědi. Alfred

Hmmm a co takhle to napsat na klávesnici bankomatu? Myslím tím rovnou bez další volby ;)

hodnocení

0x
Tak s tím zmizením kolonky jiná částka jste mne překvapili. Ona to spořitelna občas mění. Budu to muset prozkoumat.

hodnocení

0x

Vybírám na bankomatech ČSOB. Když dojdu k výběru v hotovosti, otevře se mi několik nabídek. Nejvyšší možná je 5.000 Kč.

Ale to ještě není konec. Pod tím je poslední řádek, kde je uvedeno Jiná částka. Na tu kliknu a otevře se mi další okno, kde ručně, číslici po číslicí naťukám požadovanou částku. Třeba 10.000 Kč. No a pak už si jen počkám, až mi je šikovný bankomat vloží do ručky. :) Jaga.

Nic na tom není. Když to dokážu já...;)

Babajaga - No jo, jenže jestli jsem to dobře pochopil, tak ta možnost "jiná částka" na novém bankochmatu právě chybí.

majsterjoe*

Taky to není bankomat ČSOB. *zmateny*

Malinko off-topic.

culdabulda1*
hodnocení

0x

je tam - na obrazovce - okýnko (jako při zadávání pinu) - kam napíšete částku a stisknete zeleně popsané tlačítko enter na panelu.

hodnocení

0x

Za otázku jsem velmi vděčná. Vybírávám tak po dvou až třech měsících zpravidla 6000 Kč. Teď někdy brzy zase k bankomatu půjdu. Jak se znám, tak bych tam dlouho hloupě koukala. :)

hodnocení

0x
Tak jsem schválně šel náš bankomat zkouknout a vypadá jako zastara. Asi nejde o nový bankomat ale o nový software a ne všude ho spustili

jj, zdá se že likvidují xpčka a podle grafiky by to mohlo být na win10 ;)

liska*
hodnocení

0x

Alfrede a máte to tak nastavené, že můžete naráz vybrat tolik? Většina lidí si z bezpečnostních důvodů stanovuje hranici nižší. Přes tu Vás to nepustí, nevydá. Pak se jde dvakrát. Jeden den 5 tisíc, druhý dalších 5. A nebo na pobočku.

Ne, tím to opravdu není. Částka se píše rovnou, bez další volby. Je to tu už zmíněno ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]