Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno,
chtěla jsem se zeptat, zda je normální že jsem během měsíce zhubla o dvě konfekční velikosti. Děkuji za odpovědi
Teri, normální by to nebylo, takové zhubnutí by nejspíš signalizovalo nějaké (vážné) onemocnění.
Ovšem z tvé další reakce je jasné, že jsi nezhubla, ale že buď ten výrobce jinak značí velikosti oblečení, nebo že některý zákazník či prodavač omylem přehodil cedulky.
Právě, že jím jako prasátko a hubnutí jsem v plánu neměla. Sama na postavě to nevidím, ale právě při koupi oblečení jsem ze své původní velikosti M zhubla na XS.
Lidl (zmiňován níže) se svými velikostmi trochu liší, ale ne o moc. Horší je Sam; v době, kdy jsem měla velikost S-M, mi tam sedělo oblečení vel. XXS a XS.
Takže... nebyl to Sam? Já osobně si myslím, že kdybyste zhubla o dvě velikosti, tak to poznáte nejen na novém oblečení, ale hlavně na tom starém. Nosím M a jakmile sundám pár kilo (2-3), hned cítím, jak mi jsou některé věci volné. Že se v těch úzkých kalhotách tak neškrtím a že mě tričko tak neobepíná. O dvě velikosti, to by Vám padaly kalhoty a letěla byste pro pásek...
No, strejci, nevím, jestli je zrovna k čemu gratulovat. Jestliže tazatelka tolik zhubla bez toho, aby se cokoliv u ní změnilo (jídlo, sport), tak se také může jednat o dost závažný zdravotní problém. Takže odpověď je : NE není to normální.
Asi to úplně normální není, když jste nezměnila stravu. Sice pohyb dělá divy, ale až tak? Jste opravdu fit? Necítíte únavu? Spíte stejně? Nemáte trávicí potíže /průjem/? Nemáte stále žízeň? Nemáte lehce zvýšenou teplotu? Rychlejší tep. Nic Vás nebolí ani Vás nechytaj křeče? Kdyby jen něco z toho, tak k doktorům!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.