Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhubla jsem o dvě velikosti

Od: teri* odpovědí: 17 změna:

Dobré ráno,

chtěla jsem se zeptat, zda je normální že jsem během měsíce zhubla o dvě konfekční velikosti. Děkuji za odpovědi

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Teri, normální by to nebylo, takové zhubnutí by nejspíš signalizovalo nějaké (vážné) onemocnění.

Ovšem z tvé další reakce je jasné, že jsi nezhubla, ale že buď ten výrobce jinak značí velikosti oblečení, nebo že některý zákazník či prodavač omylem přehodil cedulky.

teri*
hodnocení

No to jsem si také myslela, jenže je fakt že věci co jsem normalně oblékla třeba před 3 měsíci mi jsou šíleně velký.Je fakt, že v práci mám hodně pohybu, ale co se týče jídla, tak jím normálně.

hodnocení

0x

A proč by nebylo? Asi držíte dietu, tak hubnete, co je na tom divného?

hodnocení

0x

Něco pro to hubnutí děláte, nebo shazujete sama od sebe, aniž byste něco změnila?

teri*
hodnocení

Právě, že jím jako prasátko a hubnutí jsem v plánu neměla. Sama na postavě to nevidím, ale právě při koupi oblečení jsem ze své původní velikosti M zhubla na XS.

To může být také jen chyba ve značení na cedulce *smich*

Lidl (zmiňován níže) se svými velikostmi trochu liší, ale ne o moc. Horší je Sam; v době, kdy jsem měla velikost S-M, mi tam sedělo oblečení vel. XXS a XS.

Takže... nebyl to Sam? *uf* Já osobně si myslím, že kdybyste zhubla o dvě velikosti, tak to poznáte nejen na novém oblečení, ale hlavně na tom starém. Nosím M a jakmile sundám pár kilo (2-3), hned cítím, jak mi jsou některé věci volné. Že se v těch úzkých kalhotách tak neškrtím a že mě tričko tak neobepíná. O dvě velikosti, to by Vám padaly kalhoty a letěla byste pro pásek...

hodnocení

0x

Gratuluji! *palec*

sebod*

No, strejci, nevím, jestli je zrovna k čemu gratulovat. Jestliže tazatelka tolik zhubla bez toho, aby se cokoliv u ní změnilo (jídlo, sport), tak se také může jednat o dost závažný zdravotní problém. Takže odpověď je : NE není to normální.

majsterjoe*
Souhlasím ze se musí brat v potazci varianta vážné nemoci. Pokud clovek ji stejně, nezměnil návyky a najednou tohle, pak to určitě neni normalni. Pokud by to byl účel a povedlo by se to, pak bych gratuloval.

ohneta*
hodnocení

0x
A kolik to dělá kg dolů?

velikost
hodnocení

0x

Je léto, není taková chuť k jídlu, je více pohybu. Jednu konf. velikost jste mohla zhubnout a druhou? Např. v LIDLu mají značení oblečení atypické, minimálně o jednu velikost větší.

hodnocení

0x

No a vážíš se? Máš doma váhu?

teri*
hodnocení

Doma váhu nemáme

bcx
hodnocení

0x
Jestli jste nijak nezměnila svoje návyky, tak to rozhodně normální není.
Jestli máte mnohem víc pohybu/míň jídla, tak to teoreticky normální může být.

liska*
hodnocení

0x

Asi to úplně normální není, když jste nezměnila stravu. Sice pohyb dělá divy, ale až tak? Jste opravdu fit? Necítíte únavu? Spíte stejně? Nemáte trávicí potíže /průjem/? Nemáte stále žízeň? Nemáte lehce zvýšenou teplotu? Rychlejší tep. Nic Vás nebolí ani Vás nechytaj křeče? Kdyby jen něco z toho, tak k doktorům!

teri*
hodnocení

Unavená se cítím hodně. Vykonám fyzicky náročnou práci. Spím málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]