Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se prodávají višně?

Od: nikc® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den. Kupovali jste letos višně? Kde je prodávají? Zatím jsem je prodávat neviděla. Byly by dobré do bublaniny. Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V Praze je mají skoro na všchech armářských trzích, v holešovické tržnici jsou mnohem levnější než třešně.

hodnocení

Tam jsem nebyla. Tak jindy. Dík.

hodnocení

0x
Do bublaniny jsou višně dobrý, ale ještě lepší jsou višně v rumu.
hodnocení

A višně v hořké čokoládě jsou dobré. Asi si je koupím*mnam*.

jofa*

Kdyby jste měla náhodou cestu Podkrkonoším, tak si můžete natrhat u mne na několik bublanin. Špačci a straky už zbytky sladkovišně likvidují. Dva tři dny a je konec.

sebod*

jofa, kdeže přesně je to Podkrkonoší? Já abychom nebyli sousedi *pivo*

jofa*

Mám dojem, jestli nejste od Hořic v Podkrkonoší, matně si vzpomínám na něco kdysi na Poraďte.cz. Možná se pletu. No já 20 km severněji, kde se jezdí ME v autokrose.

sebod*

Tak tam jsem teď dvakrát projížděla za vnučkou na tábor ;). A teď se tam k Vám chystám na houby. Ještě dál k horám už rostou, tak snad něco najdeme *nevi*

Tak to vezmi od Hořic přes Paku kousek za Jilemnici. Dnes za hodinu a něco přinesly holky tohle.

Kde se prodávají višně?
sebod*

Jenyk. Neprovokuj! *cert* Jo o Jílemnici taky uvažuji, ale jsem bez auta, tak musím vymyslet místo v lese, kde mi zastaví autobus a pak kde mě zase nabere.

hodnocení

Děkuji. Ale to je daleko.

V pátek jsem si málem sedl na zadek když jsem v Polsku na tržnici viděl cenu za košíček třešní. 180.- korun To i borůvky hned vedle byly snad levnější.
doplněno 23.07.17 21:00: Taková ta líska s uchem co se v tom prodávají jahody. Víc jak 2 kila v tom nebyly.

Jak byl ten košík velkej?

hodnocení

0x

K višním si každý rok pomohu následovně: sadař má v blízkém okolí veliké višňové sady. Není to oplocené. Krást ovoce bych tam ovšem nešla v žádném případě.

Ale: počkám si, až brigádníci višně otrhají. Pak už se nebojím zajít napaběrkovat. Divili byste se, co ovoce na stromech po sklizni zůstává. Občas i celé obalené větve. Stromy jsou mladé, nízké, snadno se ty zbytky dotrhají. Nikomu tím neudělám škodu, majitel už má sklizeno a nevadí mu to. Jednou jsem mu o tom říkala. Dooberu tak 5 stromů a mám z toho pěkný košíček. Jinak by to dojedli ptáci. Takhle se podělíme. Zbyde na ně ještě dost. :) Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]