Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Kupovali jste letos višně? Kde je prodávají? Zatím jsem je prodávat neviděla. Byly by dobré do bublaniny. Děkuji.
Kdyby jste měla náhodou cestu Podkrkonoším, tak si můžete natrhat u mne na několik bublanin. Špačci a straky už zbytky sladkovišně likvidují. Dva tři dny a je konec.
Mám dojem, jestli nejste od Hořic v Podkrkonoší, matně si vzpomínám na něco kdysi na Poraďte.cz. Možná se pletu. No já 20 km severněji, kde se jezdí ME v autokrose.
Tak tam jsem teď dvakrát projížděla za vnučkou na tábor . A teď se tam k Vám chystám na houby. Ještě dál k horám už rostou, tak snad něco najdeme
Jenyk. Neprovokuj! Jo o Jílemnici taky uvažuji, ale jsem bez auta, tak musím vymyslet místo v lese, kde mi zastaví autobus a pak kde mě zase nabere.
K višním si každý rok pomohu následovně: sadař má v blízkém okolí veliké višňové sady. Není to oplocené. Krást ovoce bych tam ovšem nešla v žádném případě.
Ale: počkám si, až brigádníci višně otrhají. Pak už se nebojím zajít napaběrkovat. Divili byste se, co ovoce na stromech po sklizni zůstává. Občas i celé obalené větve. Stromy jsou mladé, nízké, snadno se ty zbytky dotrhají. Nikomu tím neudělám škodu, majitel už má sklizeno a nevadí mu to. Jednou jsem mu o tom říkala. Dooberu tak 5 stromů a mám z toho pěkný košíček. Jinak by to dojedli ptáci. Takhle se podělíme. Zbyde na ně ještě dost. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.