Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se znovu uvest do pohybu?

Od: chlamak* odpovědí: 6 změna:

Ahoj mili radcove,

meli jste nekdy pocit, ze preslapujete na miste? Ze se vubec nehybete? Ze vas zivot zabredl na miste?

Jsem mrtvy, neziju. Jenom obcas zablesk zivota a pak... neziju temer vubec pro sebe ale pro jinou. Kdyz chci trochu zit a odpoutat se, tak je ona dotycna, ktera si na mne porad narokuje muj cas nastvana a neprijemna. Mam pravo jit ven za kamaradama, za kamaradkama sam? Bez ni? Ja myslim, ze ano, ze mam. Ona ma pocit, ze ne... Ja ji predstavil vsechny moje zname a kamarady, temer vsechny zna. Ona mne za celou dobu vztahu (pet roku) nepredstavila NIKOHO! Jenom jeji mati a babicku. Divne ne? Kdyz se na to ptam, neodpovi.

Citim se stisneny, jako v kleci, vmanipulovan nekde, kde byt nechci ...

Diky vsem za odpovedi ...

Ch

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chlamaku, víte proč to tak je? Protože to takhle chcete. Až to nebudete chtít, změníte to. A nebudete se ptát, jak na to. Prostě to změníte cestou nejmenšího odporu. *hej* Je to jen a jen vaše volba, vaše rozhodnutí.

hodnocení

3x

Každý určitou dobu přešlapujeme na místě, vždy to má nějaký význam, např., abychom nabrali sílu a j...ale nesmí to trvat dlouho. Váš vztah je ukázkou, jak vypadat nemá. Je dobré mít oblast společnou a prostor, který si zachováváme jen pro sebe, ale když se na druhého člověka takto nalepíme a věšíme se na něho denně od rána do večera, nemáme své přátele a koníčky, nemáme z toho vztahu kam odcházet, tak potom je tzv. "ponorková nemoc" nevyhnutelná. Z této klece se dostanete jedině sám, vlastním rozhodnutím, KLÍČ OD TÉTO KLECE MÁTE V RUKOU JEN VY SÁM.

doplněno 13.08.17 12:03:

Nezanedbávejte kvůli ní své přátele, přátelství je v životě velmi důležité, není dobré, aby´dva lidé byli upnuti pouze jeden na druhého, to je hodne špatné a hodne smutné.

Manžel chodí měsíčně na srazy a já ho v tom podporuji, rozhodne me netáhne sebou, mají svoji partičku.Já na kávu s kamarádkama, on by ani s námi nešel, nezajímají ho naše ženské klevety a tak by se dalo pokračovat.

hodnocení

3x

To není ta pravá láska. Najděte si takovou holku, která Vás nebude omezovat. Sám píšete, že je divné, když nemá přátele. Tak proč s ní jste? Znám ten pocit, který máte. Ona na Vás visí a vysává energii, život. Citová upírka to je.

chlamak*
hodnocení

Taky mne to napadlo. Ano, presne jak pisete. Citim se "vysaty" a to do pismene ... *zmateny*

hodnocení

0x

To je těžké posuzovat. Yáleží na Vaší dohodě, na Vašich individuálních představách, jak má vztah vypadat. Zřejmě se liší.

Vyřešit to musíte spolu. Buď jeden ustoupí, nebo se dohodnete na nějakých pravidlech, třeba 1x týdně, že můžete s kamarády. Četla jsem kdysi nějaké pojednání od psychologa, že víckrát to ani není pro vztah vhodné. A nebo můžete vyrazit společně. Teď njde o to, na jak dlouho, zda dosržíte dohodnutou hodinu návratu a v jakém stavu se dostavíte domů. Chlapi, stejně jako ženské, si potřebují taky probrat ty své záležitosti. Můj první muž mě bral všude s sebou, když si chtěl s kamarády zajít na pivko. Zpočátku jim to asi moc nevonělo, ale když zjistili, že se s nimi dokážu bavit o mužských věcech a nemusí se podřizovat tématům ženy, tak si rychle zvykli. A on mě bral s sebou rád. Druhý muž do hospody nikdy nechodí, tak je vyřešeno. a ty utajené kamarádky? Má vůbec nějaké? Kdo ví, co za tím je. Třeba má nízké sebevědomí a bojí se, aby Vás nezkritizovaly. Nebo, jestli to je babinec, tak ho nechce nabourat, nebo některé nejste sympatický? To musíte zjistit, možností by se našlo - ale samé spekulace. Pokud ve vztahu nežijete, tak proč v něm jste? Zkusila bych někam vyrazit na pár dní s dalšími páry, nebo smíchanou partou, ať máte taky nějaké zážitky a pobavíte se spoleně. Nabije toi Vás i ji.

chlamak*
hodnocení

Dekuji vsem za odpovedi ... *nevi**palec*

Ch

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]