Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dneska pojedem 12-16 Hod do Itálie autem (přes Německo) a já nevím jak se mám v autě zabavit pojedeme večer takže bych mohl spát ale když budu spát tak na odpočívadle budu jako minulý rok vzhůru a 3 hodiny se nudit v autě ... mám 398 mb dat takže asi mi to na sledování videíí na yt nevystačí nebo na chození na fb nebo na hraní clash of clans a tak prosím co mám dělat 12 hodin v autě? - 4 H budeme spát na odpočívadle .
Nevím, kolik je Vám let, ale já pokaždé do Itálie řídila. Nonstop. Do Lignana to bylo asi 850 km, což se dá a byla jsem unešená z rakouských dálnic. Kdepak naše D1. I ty italské byly lepší. Zpátky zase řídil manžel, už to prostě bylo takové nepsané pravidlo. Při řízení člověk vidí leccos /i když musí dávat pozor na cestu/, ale neuniknou mu mnohé přírodní krásy.
Proto tvrdím - dívat se. Uvidíte jiné krajiny, než u nás. Pokud jedete přes Německo, uvidíte v Mnichově stadion Bayernu, zvláštní kulatou budovu firmy BMW, dále pak krásné letovisko Garmisch Partenkirchen se skokanskými můstky a krásnými malovanými penziony, Brennerský průsmyk, či vlevo jako na dlani celý Innsbruck. Nespěte, nehrajte žádné ptákoviny, dívejte se. Abyste mohl vyprávět i o cestě, co jste viděl...My jsme rodina zatížená na vlaky. Jakmile jsme viděli někde vlak, nebo nádraží, už jsme fotili. Máme vlaky rakouské, německé, italské...a je to prima.
Abyste něměl zážitky jen z dovolené, ale už i z cesty. Pěkně si to užijte. Jaga.
Dobrý den, pokud jste rodina, tak si můžete povídat - doma to většinou při zapnutém PC nebo mobilu nejde. Můžete si zazpívat, říkat veselé historky, hrát slovní hry nebo se jen těšit na dovolenou. Hlavně bavte řidiče, aby neusnul. Zdravím!
K čemu spánek na odpočívadle? Stejně se nevyspíte, akorát to prodlouží cestu a člověka ještě víc zprudí. Jednou jsme to zkusili, ale bylo to k ničemu. Jinak v autě poslouchám rádio, chce si to nahrát dobrou MP3 oblíbených skladeb, hraju hry na mobilu, spím a taky střídám řidiče. Zatímco já jsem před rozedněním docela vyspalá, na něj jde únava a tak sedám za volant já. Sice stejně neusne, ale trochu si odpočine.
Když neřídím čtu, luštím křížovky, nebo sudoku, pouštím si meditace, poslouchám hudbu a když jsou zajímavé úseky sleduju okolí. Prostě si užívám všeho, na co mám doma málo času a je to pro mě odměna.
Některá meditační hudba se nedá poslouchat dlouho. Nejhorší je styl vesmírná "matrixová" jí říkám. Z toho třeští po 2 hodinách hlava. Jinak já bych cestou poslouchala rádio a hudbu. Uteče to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.