Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zabavit-12-16 hod cesta do Itálie

Od: onda odpovědí: 9 změna:

Dobrý den dneska pojedem 12-16 Hod do Itálie autem (přes Německo) a já nevím jak se mám v autě zabavit pojedeme večer takže bych mohl spát ale když budu spát tak na odpočívadle budu jako minulý rok vzhůru a 3 hodiny se nudit v autě ... mám 398 mb dat takže asi mi to na sledování videíí na yt nevystačí nebo na chození na fb nebo na hraní clash of clans a tak prosím co mám dělat 12 hodin v autě? - 4 H budeme spát na odpočívadle .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím, kolik je Vám let, ale já pokaždé do Itálie řídila. Nonstop. Do Lignana to bylo asi 850 km, což se dá a byla jsem unešená z rakouských dálnic. Kdepak naše D1. I ty italské byly lepší. Zpátky zase řídil manžel, už to prostě bylo takové nepsané pravidlo. Při řízení člověk vidí leccos /i když musí dávat pozor na cestu/, ale neuniknou mu mnohé přírodní krásy.

Proto tvrdím - dívat se. Uvidíte jiné krajiny, než u nás. Pokud jedete přes Německo, uvidíte v Mnichově stadion Bayernu, zvláštní kulatou budovu firmy BMW, dále pak krásné letovisko Garmisch Partenkirchen se skokanskými můstky a krásnými malovanými penziony, Brennerský průsmyk, či vlevo jako na dlani celý Innsbruck. Nespěte, nehrajte žádné ptákoviny, dívejte se. Abyste mohl vyprávět i o cestě, co jste viděl...My jsme rodina zatížená na vlaky. Jakmile jsme viděli někde vlak, nebo nádraží, už jsme fotili. Máme vlaky rakouské, německé, italské...a je to prima.

Abyste něměl zážitky jen z dovolené, ale už i z cesty. Pěkně si to užijte. *placni* Jaga.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud jste rodina, tak si můžete povídat - doma to většinou při zapnutém PC nebo mobilu nejde. Můžete si zazpívat, říkat veselé historky, hrát slovní hry nebo se jen těšit na dovolenou. Hlavně bavte řidiče, aby neusnul. Zdravím!

hodnocení

1x

Prospat cestu i s odpocivadlem, misto dat si vzit sebou knihu na poslech nebo film.

hodnocení

1x
Takže proti nudě je čučení na většinou silně bezduchý videa na YT, případně stejně bezduchý FB.
Bože můj.
Co si vzít knížku a něco si přečíst.
Jinak na tohle doporučuji geocaching. Bezvadná zábava a na ukrácení dlouhý chvíle dokonalý. Nehledě k tomu, že se šofér protáhne, což u dlouhý cesty není vůbec na škodu.

rizzlah*
hodnocení

1x

Nejspíš jako v letadle, MP3 a buď vytuhnete nebo ne, jediný rozdíl je, že tady vás letušky nevzbudí na jídlo,

ale budou to brzdy nebo jiný rušivý element cest. Užijte si dovolenou

pb®
hodnocení

0x

K čemu spánek na odpočívadle? Stejně se nevyspíte, akorát to prodlouží cestu a člověka ještě víc zprudí. Jednou jsme to zkusili, ale bylo to k ničemu. Jinak v autě poslouchám rádio, chce si to nahrát dobrou MP3 oblíbených skladeb, hraju hry na mobilu, spím a taky střídám řidiče. Zatímco já jsem před rozedněním docela vyspalá, na něj jde únava a tak sedám za volant já. Sice stejně neusne, ale trochu si odpočine.

sebod*

pb. Asi to každý máme jinak. Já se na odpočívadle vyspím i když v tom spánku sedím za volantem ;) (teda ne že jedu a spím :-D)

hodnocení

0x

Když neřídím čtu, luštím křížovky, nebo sudoku, pouštím si meditace, poslouchám hudbu a když jsou zajímavé úseky sleduju okolí. Prostě si užívám všeho, na co mám doma málo času a je to pro mě odměna.

Některá meditační hudba se nedá poslouchat dlouho. Nejhorší je styl vesmírná "matrixová" jí říkám. Z toho třeští po 2 hodinách hlava. Jinak já bych cestou poslouchala rádio a hudbu. Uteče to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]