Nejste přihlášen/a.
Pokud jste rovněž jako já obdrželi smsku nebo email s oznámením o výhře v Blackberry promo (např 750000 pounds), navštivte následující stránky:
vyhledatcislo.cz/... zde si můžete ověřit zda-li je tel. číslo již registrováno jako nebezpečné
Result of Scam-O-Matic check of email zde si můžete ověřit serióznost obdrženého emailu (vynikající!)
The E-Lottery Scam | I've Tried That zde se dozvíte jestli váš email splňuje požadavky scamingu, čili finančního podvodu
Jedná se pouze o to přimět vás abyste zavolali na uvedené telefonní číslo, čímž budete přesměrováni na telefon v úplně jiné zemi. V tomto případě z Anglie třeba do Ugandy. ZAPLATÍTE ZÁVRATNÉ SUMY ZA TEL. ÚČET A NEDOZVÍTE SE NIC UŽITEČNÉHO!
A myslíte, že jsme tak hloupí, abychom naletěli na "výhru" bez jakékoli registrace, soutěžení apod?:D
doplněno 27.02.13 18:51:Nemusíte se hned urážet, to nejsou schopnosti, to je obyčejný lidský rozum a úsudek. Jak mohu něco vyhrát, notabene takto drahou věc, když jsem se nikam nepřihlásila, o nic nesoutěžila... to je vcelku logické.
Jste hodný, že chcete pomoci, ale na toto naletí jen opravdový mimoň.
Ne, ale někomu to může pomoct. Každý se nenarodil se schopnostma všechno vědět dřív, ještě než se to stane. Že? A hlavně jsou lidi kteří netráví svůj život na internetu. Pokud si myslíte že už nemůžete na nic naletět, tak od teďka můžete začít odpočítávat: Naletíte ani nebudete vědět jak. Zdar a sílu!
Nikam jsem nevolal,takže mimoň nejsem. Já chtěl jen vědět co za tím stojí a to jsem taky zjistil. Je taky zajímavé že v těchto dnech tyto zprávy pořád chodí spoustě lidí kteří se ptají na internetu co s tím. Takže je to "provalené" asi jak pro koho. Zřejmě nepatříme k těm vyvoleným kteří už dááávno, ještě dřív než ostatní, všechno vyzkoušeli. kdepááák na ně!
Nemám rád chlubení a provokaci, tím spíš když se dotyčný schovává za monitorem. Věcné problémy řeším věcně, blbosti neřeším vůbec. Internet není na emoce. Čau
Člověče, nikdo netvrdil, že jste mimoň, nebo snad ano?
Mě žádná zpráva nedošla, a i kdyby ano, mažu, jako všechny podobné zprávy o zaručených výhrách a odměnách v řádech statisíců. Je to pořád dokola ten samý systém, ten samý podvod. Takže se moc omlouvám, že na podobné blbosti nenaletím a jsem tím pádem asi vyvolená. A kdo koho provokuje, o tom by se také dalo polemizovat, vzhledem k těm Vašim ironickým poznámkách.
Zkrátka - kdo na takové věci naletí zaslepený vidinou peněz či něčeho zdarma a ani si sms pořádně nepřečte, tak si za to může sám.
Sbohem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.