Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Nosit džísku na holo? Takto to myslím.
Vypadá to cool?
Dík.
Odpovězte si sám: za jak dlouho propotíte normální košili nebo tričko tak, že začne smrdět a musí se vyprat? Druhý problém je kolik vyprání vaše džíska vydrží než se tak opere, že se musí vyhodit? Jinak, nošení džísky jen tak na holo vypadá efektně, ležérně a nositeli to asi dělá radost.
Nos jí na holo!
Dobrý den, nejvíce cool je to v zimě, když pořádně mrzne . Zdravím!
Ano, v létě je to OK. Jenom si nemyslete, že je to nějaká novinka - takto se oblékalo už před 40ti lety.
Jo jo, takto chodil oblékaný už "za totáče" i můj spolužák, ale měl s tím ve škole problém. Ostatně, problém měl každý, kdo nectil zákaz ředitelství nosit džínové oblečení do školy.
Nevím, asi normální. Pekáč buchet nemám.
Ale mám chlupatej hrudník a břicho. To prý mají rády
No, většina z nás to má ráda, ale nesmí se jednat o huňatost medvěda grizly. A nesmí ta srst skrývat pořádný pivní mozol . Ale jinak je ta bunda na holo
Břicho mám trochu víc chlupatý než ten druhej frajer a hruď stejně jako mám břicho. Mozol ne, postava prostě asi normální.
Bene
- furt lepší, nežli současná posedlost burkama !
- já pořád říkám, že kluci se maj - těm burky vadit nebudou, ale ženský budou mít krušný časy ! - bejt kluk, taky by mi to nevadilo. Ale třeba budou i džínový burky - pokrok nezastavíš !
- jo to tykání není na Vás, to je myšleno obecně.
Nos jí na holo!
Dobrý den, jak pro koho. Ten zákaz jsem si zažil, ale burka je mně fuk - u nás v městečku ji mnoho hochů nenosí . Zdravím!
Nos jí na holo!
Proč ne? I David Gahan a Martin Gore z Depeche Mode nosí vestičky na holý tělo a je jim přes 50 let.
A to jí má Gahan zapnutou. Jindy ji mívá i rozepnutou.
Kdybych na ulici potkala takového kluka, tak by mne to možná trochu zarazilo, nebo bych si toho vůbec nevšimla. Ale kdyby takto měl chodit můj přítel a já ho viděla s tím samým tetováním a holým břichem každý den, tak by se mi to rychle přestalo líbit. Možná jednou za čas, pro nějakou příležitost, (třeba nějaké grilování, nebo někam na diskotéku do přírody) ale ne jako běžné "oblečení". Navíc ta bunda musí být velmi nepříjemná pod paží, má tvrdé švy a určitě to tlačí. Tak jsem si schválně oblékla džínovou bundu na holé tělo a bylo to velmi nepříjemné. Nevydržela bych v tom ani půl hodiny.
Nos jí na holo!
Já ještě neviděla takovou módu. Vždy pod tím někdo něco měl.
Suzy, to je móda pro kluky, ne pro ženy.
suzymon: Nevím no, zatím jsem jí tak nenosil ale když nemaj problém džísku nosit na holo jiní borci tak s tím přece nebudu mít problém taky, ne?
Festivalek, klidně to zkuste. My holky pro krásu také musíme ledacos vydržet . Ale garantuji Vám, že si na mne vzpomenete. Radím si vzít do nějaké příruční taštičky triko
, protože to dlouho nevydržíte a abyste nemusel narychlo pádit do nějakého obchodu a kupovat si triko tam. A v tomhle vedru byste měl myslet i na dětský pudr pod paží, protože za dvě hodiny ho také budete potřebovat. Myslím to s Vámi dobře...
Nos jí na holo!
Uvidíte, jak z Vás budou holky paf. Vyzkoušejte. Třeba se chytnou i kluci. Mercury taky měl něco podobnýho.
Nos jí na holo!
Dobrý den, diskutují, protože je to móda jejich mládí . Zdravím!
culdabulda1 - mně se líbí ten krasavec uprostřed, protože má takový empatický až přecitlivělý výraz a ani hruď nemá ošklivou (jen měla být také holá) .
culdabulda1 - i ta dnešní "slavná" tanga budou mít původ někde až v pravěku nebo u divochů. A divošky zase chodily "bez podprdy" a ňadra holá (ani snad neřešily, jestli jsou jim vidět bradavky) .
- no snad i důchodcům se mohou líbit krásní kluci bez ohledu na módu - a na přiložených fotkách je to jeden "krasavec" vedle druhýho. Jsou malební a sexy.
ben
- nelze než souhlasit - mládí a krása jsou moderní a módní v každém století ! (-pokud tedy není zrovna preferován model, vymykající se zdravému rozumu.. )
ben: Móda mládí dnešních diskutujících důchodců. To ano, ale pokud mne paměť ještě neklame, ty umělé trhliny a umělá špína na džínách za mého mládí chyběla. V něčem takovém vyjít, nebo přijít domů, jak otrhaná samice, tak bych se nezastavil až na druhém konci města. V horším případě odvezli do blázince.
Já si zase, s láskou, vzpomínám, na vyšisované džíny, bílou dederonku a koženou kravatku na gumičku. Ale pěkné, vyleštěné boty. A taky, jak kluci, po jednom zpoceném tanečku, smrděli. A jak se mi líbili!
Svět se mění, ale já nestíhám.
Nos jí na holo!
Dobrý den, potrhané nikoliv - to je fakt. Ovšem, obroušené pilníkem na kov nebo vyšívané barevnou bavlnkou, to ano. Vzpomínejte. Zdravím!
jofa - no, ale v nových džínách mladý člověk vypadal skoro jako "fotr či úředník v tesilkách" a to byl problém potom vydržet ty poznámky kamarádů. Jo, blblo se vždycky a úděl rodičů byl, je a bude to vydržet.
Rejžákem vyšisovat to jo ale pilníkem, to by mne táta zabil. Představte si, 35 tuzexových korun ( 175 Kčs) pravý rifle. No to je hrůza takový prachy za to dát.
Tak to Vás paměť opravdu klame. Jak jsem již psala, já manžela poznala v bundě na holo a v rozdrbaných džínách ( záměrně rozdrbaných). Psal se rok 1980 . A moje maminka, když ho viděla poprvé a zrovna takto oblečeného, tak se chudák málem z toho opila
.
A moje dcera si takové rozdrbané džíny pořídila někdy ve svých 12ti letech. Rozdrbané, pomalované...prostě SUPER ! Byla na návštěvě u mojí maminky a ta jí ráno hlásila "Měla jsi strašně špinavý a roztrhaný džíny, tak jsem všechno vyspravila a kalhoty vyvařila" . A opravdu, džíny byly bez malůvek a Fšechny díry byly pečlivě zašité - látkou z montérek
. Jojo, to už je taky více jak 20 let
sebod: Pokud s tou paměti je odpověď na mne, tak já mám na mysli šedesátá léta. To jsem měl pravé džíny USA Levisky za 20 dolarů patery( 5 ks ). Tam móda roztrhaných ještě nebyla. Roztrhané džíny, to šlo již mimo mně.
Culdo, co to říkáte o zdravém rozumu?! Vzpomínáte: mini sukně, o 1 cm delší než maxi pás, pod tím podvazkový pás a najlonky, bederní kalhotky pod pupek, stehna fialová mrazem a křik maminky, že si zlikviduji ledviny a všecko"tam dole". A nebudu mít děti. Vzpomínáte na řasy natřené globinem? A barevný krém, který se choval jako vrstva vápna? A lak na vlasy vyrobený z arabské gumy? A hodně špičaté střevíčky, prý nám zdeformují šlapky. A spaní na natáčkách? A co? A nic!
babkazov
- tohle všechno furt jde... já měla na mysli spíše módu silikonů a kačeřích pysků, anebo kult "vemenatých" tlusťošek, který se pánům většinou líbí, ale ... nějak mu nemůžu "přijít na chuť". A to ne, že bych záviděla - naopak ! - můj typ je spíše Audrey Hepburn, nežli Helena Růžičková (nikdo jinej mne teď zrovna nenapadá).
Zdravím,
v době, kdy jsem byl mánička, se džíska normálně na holo nosila. Proč by ne? A čím opranější byla, tím líp seděla. A i když v té době v naší zemi deodoranty a antiperspiranty pro muže neexistovaly a pro ženy tu byly akorát tak Živé květy, "luxusní" toaletní mýdlo Astra a Lotos, nevšiml jsem si nikdy, že by někdo v džísce naholo zaváněl potem. Pivem a cigárama smrděli mnozí. To jo. Tak jen směle do toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.