Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už jste to někdy zkoušeli? Viz odkaz!

Od: hnipirdo* odpovědí: 3 změna:

Foukání pneu ZDE

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Takhle pneu nikdy nenafoukáš. Je to jen způsob, jak dostat pneu na ráfek před foukáním, protože bez toho, aby seděla na ráfku ji nenafoukáš. Celé "nasazování"na ráfek (1x nepovedené a 1x povedené) je na tomto videu

z kterého je vše zřejmé, i to foukání malým kompresorem.

doplněno 19.07.17 17:21:

Dobře: Nezkoušel jsem to a nikdy nebudu, nejsem sebevrah a nerad bych, aby mi shořelo auto.

hnipirdo*
hodnocení

Já to beru podle názvu filmu. To mi jasné, že se to nenafoukne na tlak doporučovaným výrobcem. Má otázka zněla, zda jste to zkoušeli!

hnipirdo*
hodnocení

Sledoval jsem toto počínání na mnoha filmech, ale nikde jsem nazaregistroval, že by u toho někomu shořelo auto. Jo, kdo umí, ten umí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]