Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplatila jsem na Uber

Od: tera odpovědí: 13 změna:

Večer jsem jela autem pro přítele do hospody. Jela jsem podle navigace a vcentru Prahy u Kotvy jsem se nějak zamotala. Najednou na mě najel taxikář a já blbec se mu ještě omluvim, že je to moje chyba. Na červená jsem zastavila a ona za mnou..Vystoupil a začal na mě řvát, že jsem zasr. ubristka ať táhnu odkud jsem přišla a že jim kazim kšefty. Neměla jsem ani šanci mu vysvětlit, že jedu podle navigace a, že jsem se ztratila. Tahal mě z auta... Celkem děsný zážitek. Ve strachu jsem pak odjela a on stále za mnou. Naštěstí pak jela kolem policejní hlídka a on se na mě vykašlal. Když teď vidim taxikáře a jedu podle navigace, mám celkem nahnáno. Blbá zkušenost :(

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonym0
hodnocení

3x

Nedoplatila jste na Uber ale na ... prazskyho taxikare. Klidne to zpetne nahlaste na policii. Jsou tam vsude kamery.

tera
hodnocení

Zpětně už to asi nemá cenu. Ale pokud se to stane znova a jí doufám, že ne, tak asi zavolám policii. Hlavně jsem těhotná a on mě popadnul z auta ven, byl to děs :(

asd1

Měla jste okamžitě volat policii nebo aspoň stopnout tu hlídku. Cenu to má řešit i dodatečně. Za napadení může (a měl by) dostat slušný flastr, za napadení těhotné o řád vyšší . Magora je třeba eliminovat dřív než někomu jinému rozmlátí obličej..

Agresivní magor mě tahá z auta = nutná obrana, minimálně pepřák do ksichtu a volat policii. Taky hned hlasitě oznámit že jste těhotná, pokud by pokračoval v útoku tak jde do vyšší sazby.

Pokud se to policie bude snažit ututlat (ulehčení práce), tak se nenechte zviklat a TO podejte. Jejich jednání zaznamenejte a oznamte GIBS.

Mmch. pokud by mezi taxikáři nebyli takoví magoři/ zloději/ vyděrači, tak by žádný Uber nevzniknul.

Hlavně napsat si SPZ a na policii si vyžádat kopii protokolu, a pak to hnát výš

repkin*
21.07.17 15:48
Kam výš?
anonym0

I zpetne to ma cenu. Budete cekat na priste az to dopadne hur? Tohle si rekne kazdy, ze to ted nebude resit a prave tim se nikdy nic nevyresi. Pravdepodobne vam policajti budou rikat a presvedcovat, ze to taky nema cenu, jestli to opravdu chcete nahlasit atd. protoze si budou chtit ulehcit praci. Ale cenu to ma, kdyz ne ted pro vas, tak pro vase dite, ktery takovyho magora potka za par let.

hodnocení

2x

Jakože jsem sám taxikář a Uber nemusím, tak ten, se kterým jste se setkala, je paranoik, cholerik a debil, který nemá co dělat za volantem, natož pak za volantem taxíku. Jen vás mohu ubezpečit, že i když Uber nemusíme, takových hovádek jako on je mezi taxikáři celkem málo.

tera
hodnocení

Chápu, že vám bere Uber kšefty, sama jsem vždy jezdila taxíkem. Ale tahle příhoda mě docela sklamala. Vím, že většina z vás jste v pohodě. :)

hodnocení

2x

V centru Prahy stojí většinou ti taxikáři, o kterých se píše v novinách (internetu), taktéž co stojí na letišti. To jsou štafly, na kterých si myslí, že se z nich stanou miliónáři za pár měsíců, max pár roků, ale tato doba je už dávno pryč. Měla jste zavolat 158, že jste měla konflikt s taxikářem a on sleduje Vaše auto, že máte strach a jste v jiném stavu, škoda! Někdo je musí konečně klepnout přes prsty, když si s nimi neví Magistrát rady.

majsterjoe*
hodnocení

1x
Nechápu proč Uber. Tady je chyba klasického taxikáře z Prahy který si zaslouží dostat přes držku a sebrat licenci

iz*
hodnocení

0x

Vy jste nedoplatila jste na nic. A pro Váš postoj bohužel nedoplatí ani hulvát taxikář, který jen kazí jméno slušným taxikářům.

Měla byste to oznámit i zpětně. Dokud si takové věci nechávají lidé líbit, není šance na změnu.

hodnocení

0x
Jo prase taxikar . Uber jim sebral ksefty a uz nemuzou tak krast .
Takovy si zaslouzi peprakem do ksichtu .

janekrules
hodnocení

0x

Pražští taxikáři jsou svými podvody tak pověstní, že o tom na Streamu vznikl celý seriál

stream.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]