Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je Bůh tvůrcem všeho?

Od: hnipirdo* odpovědí: 18 změna:

Pokud ano, má právo na autorské poplatky?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ne, autorský zákon (a OSA a podobné organizace) jsou výplodem Satana.

angee*
hodnocení

3x

Já jsem věřící člověk a proto si myslím, že Bůh je stvořitel všeho. *palec2*

jenda2*

Být věřící je také koníček. Jako každý jiný. Jen skutečnost je naprosto jiná. Co by ale pak věřící dělali v kostele, že? Je ale smutné, v r. 2017, myslet vážně existenci Boha a o Ufo tvrdit, že neexistuje.

A kdo tvrdí, že UFO neexistují? ;)

mot
a ty autorske poplatky teda platite komu?

culdabulda1*
hodnocení

2x

samozřejmě ! - ale ty poplatky si vybírá církev.

planetka*
hodnocení

1x

Kdyby Bůh neexistoval, museli bychom si ho vymyslet ak dyž uvážím, že je Bůh spravedlivý, bojím se o svou zemi.Bůh stvořil muže a ženu, ale zapomněl si to dát patentovat, pročež každý lepší hlupák může dělat totéž.

Planetko ukažte mi alespoň jednoho člověka ,který dokáže do slova a písmene z prachu stvořit muže a ženu !

Čověk nedokáže stvořit ani jednobuněčnéhý organismus natož pak člověka,vždyť ani nedokáže zatím ropzluštit úplně DNA!

doplněno 20.07.17 19:01:

Radoši nic proti Vám ale zplodit nový život dokáže téměř každý ,to máte pravdu ale jinak jste mimo ! Já nepsl o zplození ale VYTVOŘENÍ muže a ženy z prachu jak s epíše v Bibli . Nakonec ani vědci nejsou schopni i když ví z čeho všeho se skládá (znají všecnhy chemické prvky a složení v těle) ale přesto NEUMÍ toto vše složit a oživit.Vždy to bude jen kupa chemických látek ale ne život!

Asi máte problémy s chápaním přečteného!

Kazdy hlupák muze vytvorit zenu i muze. Nemate deti? A vubec.. to se tu budete hádat jestli existuje nejaky buh? Ja tvrdím ze ne. Ale nevnucuji Vam to. Mam pro Vas jedno slovo. Evoluce
19.07.17 19:27

A ukažte mi alespoň jednoho boha, který to dokáže ..

damandys
hodnocení

0x

Poplatky OSA jsou dost vysoké a hodně lidi si řekne: "Panebože za co?"

hodnocení

0x

Ano je. Pro mě jsou Bůh kosmické energie a platíme získáváním zkušeností a vývojem.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, autorský poplatek se inkasuje zpětně až při vstupu do Nebe - u Svatého Petra . Zdravím!

doplněno 19.07.17 18:56:

valdemar - má význam něco závažného řešit v rubrice o humoru? Řekl bych, že ani ne.

a flanďáci jsou živi z čeho?

Z autorských poplatků, soudím *smich*

abcd*
hodnocení

0x

poplatky vymyslel jen člověk.Ne Bůch.A člověk si je vždy dokáže přizpůsobit tak,aby mu to přinášelo prospěch. I Boha využívá k tomu,aby z toho měl užitek a prospěch.Např.církev,hlavně katolická,která bez ostychu vzala od státu takové miliardy,že soudný člověk jen zírá.Proč se ve jménu katolické církve po staletí vraždilo ve válkách i jinak po celém světě?V zájmu Boha?Ne,bylo to v zájmu hamonivých lidí v církvi.A pořád se to opakuje dokola pokaždé jiným způsobem

abcd*

dobrým příkladem je Jan Hus,kterého se katolická církev tak bála,že ho upálila,protože říkal otevřeně pravdu o hamonivých poměrech v církvi a kritizoval ji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]