Nejste přihlášen/a.
Soud schválil synovi oddlužení dlužníka plněním splátkového kalendáře. Zde je napsáno: V okamžiku vydání tohoto rozhodnutí po dobu trvání měsíčně 320, podle smlouvy ze dne 6.5 2016.Měla bych platit na účet, který dal insolvenční správce synovi, každý měsíc 3200,- Kč. Pokud nebudu platit tuto částku, je možné aby mi "DAR" byl strháván ze starobního důchodu?
Nevím, co s tím máte společného vy kromě toho, že jde o vašeho syna, ale insolvenčního správce vy nezajímáte, toho zajímá hlavně, aby syn každý měsíc splácel ze svého účtu 3.200,-Kč. Že na to synovi přispíváte je vaše dobrá vůle a jinak se vás jeho insolvence netýká.
Jen tak mezi námi - váš syn nepracuje? Nevydělává? Vy ho na stará kolena živíte?
Nevím, jak je to u insolvence, ale ta smlouva by měla jít vypovědět a jako důvod uvést jednak synův vyšší plat a jednak návrat k "nevhodnému" způsobu života.
nooo,řekl bych,že společného s tím má,že se zavázala insolvenci platit formou daru. sebod bude vědět...
Ne, neživím ho, pracuje, strhli mu ze mzdy tolik, že mu zústalo 9200, ale insolvenční správce mu předal dopis s číslem účtu aby mi ho doručil. Jedná se toiž o to, že když jsem podepisovala smlouvu o "daru", tak vydělával opravdu jen 9200 a teď to je 14 000 do 12 000. Také jsem se dozvěděla, že má podmíku 18 měsíců za majetkovoou trestnou činnost (krádež v Německu). Před tím měl také podmínku,a to za násilnou trestnou činnost. Při smlouvě o daru se rozešel s přítelkyní (nepřízpůsobivou) s kterou právě ty dluhy vznikly, teď se k ní vrátil.. On bude kouřit ať už cigarety nebo marihuanu, sázet sportku, chodit denně na pivo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.