Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, udělal se mi váček na dásni, hned nad zubem, který mě minulý týden ukrutně bolel (bolest jsem přirovnával k zánětu v uchu, do kterého to přeskakovalo). Váček vypadá podobně jako krční čípek, jen je menší a vždy se sám od sebe postaví a následně klesne přímo na zub, který je vedle zubu, jež mě bolel. Zub nyní nebolí ale pár dní mám v puse krev, která vychází z krvácejícího váčku. Současně vyplivávám nažloutné až okrově zbarvené sliny. V týdnu se objednám k zubařce, ale zeptám, stalo se Vám něco podobného?
Obdivuji vás, že jste to vydržel. Na nic nečekejte a hned ráno jděte ke své zubařce, na začátku ordinační doby má vyhrazený čas pro akutní případy a toto akutní případ je. Hrozí vám totiž rozšíření zánětu, proto je třeba věc urychleně řešit.
Horale, já vás nechce strašit, ale váček v dásni není jen o bolesti a něčeho nedobrého v puse. Váček znamená zánět a svinstva, která jdou do krve a dají se dokázat zvýšenou sedimentací. Může mít dopad na srdíčko a na ledviny. Kdo má problémy s klouby nebo kůží ví, že spec.doktor se nejprve ptá na zuby a pak na močový měchýř. Právě z těchto zánětů pochází hodně ošklivé problémy. Tohle klidně risknete jen proto, že se bojíte zubaře?!
Divné!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.