Může se Vám něco stát, pokud tam někdo něco nasypal, je zkažený, plíseň apod. To tady asi těžko poznáme. Musíte to vyhodnotit sama pokud Vám to za těch cca 10Kč stojí.
Protrženou fólií se zkrátila doba poživatelnosti jogurtu na pár dnů. Po nich začně jogurt na povrchu plesnivět. Párkrát jsem si jogurt propíchl při nakládání a nejpozději do dvou dnů jsem ho slupnul, bez následků!
Dělávám si domácí jogurt z litru mléka. Někdy to jím i tři dny. Jogurtu nic není.
Mléčný výrobek s maličko poškozeným obalem bych s největší pravděpodobností použila při přípravě nějakého těsta. Nebo do sekané. Masný výrobek s poškozeným obalem bych nejedla.
kdoví, proč byl protržený. kdybych poslal v práci do výroby žok se surovinou a byl natržený, tak ho také vyhodí, i kdyby stál milion
kulik*
Hahaha to je pěkná blbost, už jen proto že spousta možná většina surovin není natržením obalu nijak zvlášt narušena, a i kdyby tak by v případě milionové hodnoty nejdřív proběhly testy kvality které by umožnily nebo vyloučily vrácení do výroby než aby to nějakej prazskejpepik rovnou vyhazoval :D už vidím jak se u vás ve firmě válí po odpadkových koších natržené milionové žoky (s čím asi, možná se surovými diamanty jdoucími na broušení co?) dělat u vás ve firmě uklizečku musí být terno
Jo a marti nevyrábí atomovou bombu ani léky s kyanidem draselným, ale řeší jogurt s natrhlým víčkem.
Prorazit se to mohlo v obchode pri manipulaci. Nebo v tasce , to de mi stava casto. Hlavne , kdyz ve spechu to nahazim do tasky. Ten jogurt pak hnedka snim. Doporucuji bud to nejist , nebo zkontrolovat zda tam neni plisen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.