Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytování wellnes

Od: sword® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, přátelé vloni jste mě doporučili welnes na Jižní Moravě, neporadili by jste mě zase letos buď Vysočinu a nebo Jižní Moravu. Moc děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

grace*
hodnocení

2x

Dobrý den, na Vysočině je hotel Medlov, je to sice takový retro hotel, ale má své kouzlo. Je tam čisto, výborná kuchyně, wellnes odpovídající... také krásná okolní příroda, rybník pro milovníky vody. Cena ujde. My jsme měli voucher přes slevový portál, tak jsme na místě ještě nějakou kačku dopláceli, ale byli jsme velmi spokojení. Hezký den :)

hodnocení

Děkuji bohužel na můj termín obsazené pokoje:(

liska*
hodnocení

0x

Hotel Villa Regenhart, sice to je na severu Moravy, ale wellnes mají hezký. Nebo Luhačovice Wellnes resort

doplněno 16.07.17 21:01:

Augustiánský dům. Obojí je nadstandart, ty Luhačovice ovšem vysoké úrovně.

termaly
hodnocení

0x

Z jižní Moravy to protáhněte autem/vlakem na Slovensko do Dunajské Stredy nebo Velkého Mederu.. Takové termály u nás nenajdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]