Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exploze v lednici

Od: junkers* odpovědí: 15 změna:

Fakt vám už někomu vybouch burčák? Nebo zažili jste explosi nějaké jiné potraviny? Já zatím nic, ale chladím dvě láhve burčáku (obě povolené), tak se přesto ještě raději nechám informovat.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

5x

Burčák se nechladí *alene* ! Burčák se pije a nejlépe hned u prověřeného zdroje jak začne pracovat.Chlazením zpomalíte proces,ale už to není ono.Potom už to není burčák.Ještě mi nebouchl - nestihl to.

hodnocení

5x

Koupil jsem "výhodně" v Německu dvoulitrovou PETku limonády: Voda, něco kyseliny citronové, hodně hodně CO2 a cukru ještě víc. Ekobalení se vyznačovalo tím, že stěna lahve byla tak tenká, že se z toho nedalo ani napít. Tvar to drželo jen zavřené, při pokusu o náklon se to bortilo v ruce a tryskalo ven. Takovouhle láhev jsem vezl autem a pamětliv výše uvedených zákeřných vlastností lahve jsem se ani nepokusil napít. Dojel jsem na parkoviště, vystoupil z auta a nedočkavě se vrhl na láhev. Nedala se bez boje. Pokusila se o únik letem střemhlav a protože to evidentně dělala poprvé, skončila na asfaltu. Naneštěstí dopadla přímo na miniaturní, ale ostrý kamínek. V tu chvíli se začalo dít něco, co jsem do té doby viděl snad jen v kresleném filmu. Láhev se zmítala v oblacích sladké mlhy a já stál v centru dění. Od té doby chápu, jak se cítí moucha na mucholapce a kdykoli kupuju limonádu, první, co mě zajímá, je síla stěny lahve.

junkers*
hodnocení

*haha* ampér, to pobavilo *zdravi*

72mona3*
hodnocení

4x

Burčák ne. Mošt. Děda moštoval, nechal petky v chladné předsíni...a pak se zatopilo... A bylo vymalováno. Doslova. M.

liska*
hodnocení

2x

Mně v teple rychlíkového vagonu vyšumělo kyselé zelí v pětilitrovce. Kaluž pod sedadly a smradu, že se cestující raději tlačili v uličce.

bublanina*

*smich* Velmi dobře znám. Totéž se nám stalo, když jsme s mamkou jeli vlakem od babičky. Nejhorší na tom bylo, že cestující se pořád dívali po mně a po sestře s tím, že ten puch jde z našich kalhot, a to už nám bylo víc než deset let. Ze začátku nám to všem bylo směšné, ale jen do chvíle, než jsme z pohledů cestujících pochopili, kde hledají ten původ smradu. Pak už se smála jen mamka. *smich*

hodnocení

0x

V lednici ne, ale v kufru auta ano. Byla to pětka kanistr a ten dlouhodobý smrad (původně vůně) byl nezničitelný...

hodnocení

0x

Burčák se do lednice nedává, nechladí se. To je špatně.

Jinak, bouchla mi PETka s bezovou limonádou. Ve špajzu. Ráno bylo vymalováno a na co jsme pak sáhli, přilepili jsme se jako k mucholapce. Přilepila jsem se k vejcím, ke sklenici okurek, ke krabičce olejovek, k hořčici...a ted si laskavě představte ten úklid. *plac*Uvažovala jsem, že by bylo snadnější uleptaný špajz se vším všudy zazdít a postavit si nový. :-D Jaga.

Ale pořád bylo lepší uklízet špajz, než to, co se stalo jedné známé. Manžel se vrátil domů z nějaké divočejší konference a byl "společensky unavený". Dost. Lehl si do postele, po chvíli se mu udělalo zle. Vyskočil jako jelen, uviděl první dveře, rozevřel je a pořádně dovnitř nazvracel. Byla to chyba. Ty dveře nebyly od záchoda, ale od šatní skříně jeho paní a on jí tak znečistil všechny její róby. Bylo to takřka na rozvod. ;)

hodnocení

0x

Burcak svagrovi bouchnul na balkone, jednou jsem mu upoustel petku, ktera uz vypadala jako balon. Proste burcak se neutahuje a pije se kdyz "vari" idealne u vinare. Nekdy se nam podari si dovezt nakvasenou stavu, ktera vari az doma.

hodnocení

0x

ano )) v zavřené lednici )) nebyli jsme u toho, ale dost nás vylekala otevřená lednice po příchodu domu )) při pohledu na strop nám to došlo *smich* *smich* *smich*

junkers*
16.09.17 16:23

sepi: *haha*

no jo *smich* ale nejlepší bylo, jak jsme tam stáli jak banda pitomců a koooukali *smich* *smich* *smich* jak vypadala lednice popisovat není třeba *smich*

myles999*
hodnocení

0x

Kdysi dávno domácí dýňový džus. Byla jsem malá, nějakých 6 let mi mohlo být a odjeli jsme na víkend a když jsme přijeli, byla cela spíž pokrytá oranžovým lepkavým hnusem

doplněno 16.09.17 18:46:

Ale jsou horší věci. Před pár lety jsem jela s partnerem na dovolenou. Vytahovali jsme spotřebiče jako telka, mikrovlnka a tak... No a nějakým nedopatřením jsme vytáhli ledničku. Vrátili jsme se po 10 dnech, smrad až na chodbu... Z mrazáku vytékalo kuře... Po pár záchvatech dávení jsme se ve 4 ráno místo spaní po 12h v autě pustili do uklízení toho nejhoršího, co jsem kdy v životě cítila... Lednice větrala 2 týdny a nakonec jsme ji stejně vyhodili. Fuj.

hodnocení

0x

Vzpomněl jsem si na ještě jednu explozi. V zimě jsme na běžkách vyrazili zkontrolovat zahradu. Všude ticho, klid, půl metru sněhu. Ještě zkontrolovat chatku. Dveře i okno v pořádku, tak ještě koukneme dovnitř a vyvětráme. Za dveřma se na podlaze válelo hrdlo lahve od limonády i s korunkou. Co to ksakru má bejt? Příčinu jsme našli hned: V rohu stála od podzimu zapomenutá žlutá limonáda. Pořád stála, jen lahev už tam z větší části nebyla. To tenkrát ještě byly zimy...

liska*

Když jsme byli se základkou na lyžáku někde pod Bouřňákem, zapadlo nedaleko ve vánici auto s pivem a ta piva popraskala. Kluci za tmy podnikli tajnou výpravu a nanosili nám v batozích ty ledové pivní kuželky na pokoje. Každý tiše cucal a učitelé nás chválili, že je večer takový klid. *smich**smich**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]