Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo AirBank?

Od: air odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Máte někdo účet u AirBank + internetové bankovnictví? Prodával jsem počítač, pán mi zaslal 25.2.2013 printscreen o zadané platby z int. bankovnictví o zaslané platbě.Ale do dnešního dne mi n amůj účet u České spořitelny peníze nepřišly.

Je možné, že se dá platba po zadání ´´na oko´´ -stornovat? A je ještě šance, že peníze dorazí? Notebook si už převzal-byla chyba věřit pouze printscreenu.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

0x

Na účtu nemusel mít dostatečnou hotovost pro provedení příkazu.. Jinak i stornovat se ještě do určité doby dá..

air
hodnocení

Mám údaje o platbě+printscreen, ale AirBank m inechce sdělit(prý ochrana osobních údajů), zda se platba odečetla.

V platbě je v kolonce typ psáno odchozí.Mám ječšě počkat nebo jít rovnou na PČR? Kdyby mi banka sdělila, co s tou platbou je, tak by to bylo hned jasné.

air
hodnocení

Ještě doplním, že platba byla údajně odeslána 25.2.2013 okolo 16:30 hodin.

olaf71*
hodnocení

0x

chybama se člověk učí. věřit nějakému print screenu před penězma na účtu :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]