Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si dokonale oholit knírek?

Od: hangang odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, prosím, máte nějaký fígl na dokonalé oholení knírku?

Holítkem je to naprd, to nejspíš víme všichni, žiletkou je to téměř dokonalé, ale vždycky zůstanou

opravdu nepatrné chloupky a je tam zkrátká * šedý odstín * jak si knír oholit opravdu úplně?

Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

"Dokonale" to jde jedině depilací voskem, cca za dvacku Vám to udělá každý holič...

kepler*

Pak mě ještě napadá aplikovat depilační krém nebo gel a pořádně prásknout dveřma *smich*

hangang
hodnocení

To zní nebezpečně :D hádám že horší než použití šmirglu místo toaletního papíru to nebude

kepler*

Jo, nebezpečné to může být. Někdy kromě knírku spadne i zrcadlo, nebo umyvadlo.

hangang
hodnocení

To mě nenapadlo, díky

hodnocení

3x

Z nicku ani otázky není patrné pohlaví. Jestli jsi kluk, knírek je ok :)

A jestli jsi holka, tak žiletku zahoď a kup si epilátor, protože ho budeš potřebovat celý život. Je dobře ho mít neustále po ruce. ;)

doplněno 16.07.17 07:02:

Pohanko, nevětší předností přístroje je to, že je stále doma, stále při ruce. Nestane se, že nemám čas zaběhnout a posedět si u kosmetičky, přípravky v drogerii zapomenu koupit, nemám chuť s nějakým rozehříváním, ikdyž je to jen chvilka. Stroječek je stále na svém místě, el.zástrčka také. Je otázkou vteřin, klidně mezi dvěmi doušky kávy, kdy ho s úspěchem použiji. *palec2*

doplněno 16.07.17 07:10:

Přemýšlím, jak dlouho mám Philips. Nevím 15 let? Tak nějak. Tenkrát mi ho přinesl Ježíšek a kupodivu je doposud funkční na 100%.

hodnocení

0x

Pokud to nezvládáte, tak choďte bez knírku.

Problém s chápáním psaného textu? O to (zbavit se knírku) se tazatel právě snaží!

Jo, omlouvám se, blbě napsala, oholit všechno.

pohanka*
hodnocení

0x

Vytrhat čímkoliv. Jak často se holí chlapi? 1krát za 2-3 dny, některý každý den. Tak se budeš holit také tak často?

Jediné, co odstraní všechno drobné chmýří je depilace. Depilační pásky, orientální depilace, depilace voskem.

Pokud to není vysloveně zdravotní, hormonální problém, tak depilačními páskami, či teplým voskem u kosmetičky se vytrhnou chloupky s kořínky a chloupky postupně řídnou a je jich čím dál tím méně.

Pokud se naučíte chodit ke kosmetičce, tak si na hladkou a nepoškozenou pleť zvyknete, že nebudete chtít jinak.

Přístrojem nemám zkušenost, ale věřím tomu, že to je na podobné bázi, jenom časem levnější, než v salónu.

Ta orientální depilace je nejlepší kvůli rostlinným látkám, které fungují na cibulky a růst chlupů, ale málokde ji dělají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]