Nejste přihlášen/a.
Holka,holka, zákony by se měly dodržovat. Hlavně mi připadá, že ze sebe děláš Hogo fogo. Když jsi takový kus a vadí ti co nařizují tak se běž předvádět jinam. Třeba jinde budou všichni slintat a čučet na tvůj zadek, hezké tělo, nožky...
Nevadí mi ani exhibicionizmus, ani nudapláže a předpokládám, že nevadí ani většině ostatních lidí - pod podmínkou, že mají na výběr, tedy možnost na nudu jít nebo nejít a na vystavující se těla ne/dívat. Ne, že si polonazí návštěvníci založí novou nudapláž na centrálním náměstí, například.
Proč by se mi ke kafi s dortem měl navrch servírovat kus zpoceného masa?
Já si naopak myslím, že je hodně smutné, že v dnešní době se musí dávat pokuty, aby někteří lidé se slušně oblékali, když jdou na veřejná prostranství, nakupovat, nebo si sednout na kafe. Já osobně nejsem zvědavá na upocená těla, obtloustlé ženy, či muže a myslím, že toto je past právě nejvíc na ty, co je jim úplně jedno, jakou nechuť vyvolávají v ostatních. Já jsem pro. Plavky patří na pláž a ve městě apod., je to neúcta k ostatním a nevychovanost. A to i přesto, že si ještě bikiny dovolit stále můžu. Tedy žádná závist, nebo nepřejícnost.
Žijeme v době, kdy některým jedincům nepřipadá hloupé chodit do divadla v teplákách, protože jsou to značkové kusy které jim přece okolí musí závidět. Takže není divu, že se někomu musí vyhrožovat pokutou aby se trochu. přioblékl. Každý nejsme Adonis a Héra, a turisti co si fotí památky, nemají zájem mít na fotkách dámu ani borce se třemi pupky v řadě nad sebou. Takže teoreticky tuhle dress totalitu trochu chápu. Jenže rozdíl bude to praktikovat v historickém centru a nebo pět metrů od pláže v sámošce. Tam už mi to připadá jako buzerace a snaha vydojit z turistů další prachy navíc na pokutách.
Myslím, že jste to všechno nějak špatně pochopila. Vůbec nemají problém s turistikou a vůbec se jim nedivím, že udělali taková opatření. Já bydlím v lázeňském městě a máme tady samozřejmě také promenádu a venkovní kavárničky a posezení. Je zde také spousta lázeňských hostů kteří navštěvují různé budovy kde jsou koupele a masáže a bazény, kde jsou pochopitelně u té procedury také v plavkách. Nedovedu si představit, že by přebíhali po kolonádě z budovy do budovy polonazí nebo si tak neoblečení snad šli dokonce sednout do nějaké předzahrádky. A počasí by jim to klidně dovolilo, ale etika ne. Vy se předvádějte tam, kde k tomu máte určené místo. Tedy na pláži. Snad vám tam ještě nikdo nepřikázal nosit kaftan. A míst, kde byste se mohla exhibovat je dost a podle toho co píšete, o nich Vy stoprocentně víte. A vůbec nechápu ty Vaše starosti o turisty, kteří podle Vás budou muset měnit destinaci.
Jste vůbec ženská, vy jedna "potvůrko blonďatá"? Nějak mi to neštymuje. A jestli jste, tak "potěš koště" bude to hodně slabé...
Toto je zřejmě problém jen pro tazatelku a jí podobné.
Normální turista současný i budoucí si o zákazu něco přečte a dozví se: Zákaz platí ve Hvaru a několika dalších městech. Zákaz platí pro turisty pohybující se v centru starého města. Zóny, kde se požaduje vhodný oděv, jsou dobře označeny velmi srozumitelnými cedulemi.
Po pláži si každý může chodit polonahý, ve městě oblečený. Co je na tom divného?
Dobrý den, je to správné opatření. Ne každá žena v plavkách má postavu hodnou obdivu a toto opatření zvýši šanci na obdiv i těm, které jsou raději zahalené již nyní - podmínky se vyrovnají. Zdravím!
Chorvati jsou podle mně pokrytci. Ve skutečnosti se jen snaží zabránit obtěžování turistek ze strany horkokrevných domorodců, což jim dobré jméno asi nedělá.
Čistě prakticky nebo chceteli pragmaticky. Proč se mám jako chlap dívat na cizí ženskou s polonahým zadkem, jiného chlapa, která mně má dělat chutě a stejně ji nebudu mít? To je totéž, jako jít někam do restaurace, kde Vám dají čichat u okna kuchyně, bez reálného menu. Mám svoji ženu, nač sledovat povinně na každém kroky nějaké necudy. Absolutně žádný přínos. Na tohle máte argument?
Protože i pohled potěší a i ta vůně restaurace nebo pekárny může být příjemná. Neumíte se potěšit maličkostmi? Musíte vždycky mít všechno?
Co na to rikaji domorodci?
To bych si jen tak v kratasech (jak mam ve zvyku) nemoh skocit na pivo?
Do tramvaje muz taky nevleze bez kosile nebo zena v bikinach, takze mezi lidi ani do kavarny, baru... Nektere rajdy by klidne chodily i nahore bez po ulicich, kdyz uz to provozuji v nekterych hospodach , ale tazatel-ka bude asi jako "tangova lucka" s večne svrbivou...
Počkejte, jen si 10 metrů na promenádu od pláže odskočím pro zmrzlinu a zase zpět, tak na mne dejte klidně hábit, ale vyříznout kruhy pod očima a pusu, abych tu zmrzku mohla lízat a viděla čím vlastně platím To jsme to dopracovali v EU. Možná, že zakážou i lízání...zmrzky a budu muset ji nabírat plastovou lžičkou. To lízání zmrzlin je též erotický podtext a rajcuje chlapi. To já dobře vím.
Dobrý den, zdá se, že o pánech toho víte hodně - ani já jsem nevěděl, že mám být vzrušen pohledem na lízání zmrzliny. A jinak z toho děláte více, než je vhodné. EU s tím nemá nic společného, protože jde o městské vyhlášky a nikoliv zákon. A tu reklamu na společnici můžete provozovat třeba na té pláži. Zdravím!
No, budiž. Budu si muset více všímat, co se děje v mém podbřišku, až něco takového uvidím .
Paní učitelka se ptá ve třídě: "Když máte na plotě pět ptáků a jednoho zastřelíte, kolik jich tam zůstane?"
Pepíček se hlásí. "Ani jeden, všichni ptáci odletí po výstřelu"
Paní učitelka přikývne,"Správná odpověď je čtyři, ale líbí se mi takový způsob uvažování"
Na to Pepíček: "Paní učitelko i já Vám dám jednu otázku. Tři ženy sedí na lavičce a každá má zmrzlinu. První ji opatrně olizuje z boku, druhá ji cumlá zhora skoro až ke kornoutu a třetí jemně uhryzává od vršku. Která z nich je vdaná?"
Učitelka se začervená, ale nakonec odpoví: "Podle mně ta druhá, co si zmrzlinu dává celou do úst."
Pepíček na to řekl: "Správná odpověd je ta, která má prstýnek, ale líbí se mi Váš způsob uvažování."
Když k těm trenkám přidáte ještě triko, na zakrytí pivního, mozolného pupíku, můžete skáknout i na to pivko., jako nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.