Nejste přihlášen/a.
zdravím
Kolik potřebuji bodů u didaktického testu z aj? Vím že celkem 42 bodů ale potřebovala bych vědět kolik potřebuji za jednotlivou část tedy za poslech a jazykovou kompetenci zvlášť. děkuji za pomoc protože se to každý rok mění a já mám už jen poslední pokus...
Mám dojem, že pro poslechovou část procento samostatně nenajdete.
Můžete se ale pokusit to odhadnout z času (na poslechovou část je 40 minut, na zbytek 60 minut) a z počtu otázek v poměru k času.
Možná se pletu, ale nepočítala bych s tím, že v poslechu můžu získat 0 a v další části "nahnat" potřebných 28 bodů.
Podle mne Vám ale tato informace stejně nepomůže, je potřeba se angličtinu naučit. Maturant by se měl zvládnout domluvit ve všech běžných životních situacích. Pokud by Vás zajímala "oficiální" úroveň, šlo by o B1.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.