Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit slečnu po internetu

Od: horal29 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych zde přednést dotaz, jaké by podle Vás mělo být působivé oslovení slečny na serveru lide.cz, kde si můžete (samozřejmě bez přednastavené věty!) vybrat, co chcete komu napsat. Ze zkušenosti vím, že zabíralo oslovení typu: Ahoj, jsi moc sympatická a pohledná slečna, rád bych Tě poznal, či oslovení jako Ahoj, všiml jsem si,že máš podobné zájmy jako já, proto bych Tě rád poznal, nebo Koukám,že máš ráda cestování, která země na Tebe udělala největší dojem a podobné. Jaké nejlepší oslovení byste zvolili vy, aby přišla zaručená zpětná vazba? Byť je to hezké psát si na netu, lepší je seznámení v realitě ale ani toto není k zahození.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mě by oslovila ta druhá možnost, protože tam se dá něco dozvědět i o vás (že máte podobné zájmy).

ria*
hodnocení

1x

Pokud má pěkné fotky, má desítky zpráv denně, kde jí píšou, jsi sexy, krásná, kočka, sluší ti to - je to otravné a nedá se na to skoro odpovědět.

Asi jí napište o těch podobných zájmech, ale myslím, že první zpráva není tak důležitá, narovinu - projde si Váš profil a podle fotek a informací, které máte na účtu Vy, se rozhodne. Takže si nejdříve vyperličkujte profil, jinak zapadete mezi ostatní tuctový nápadníky.. ;)

liska*
hodnocení

0x

Taky jsem pro to druhé oslovení. Jednička uvede do rozpaků, trojka chce něco o cizí zemi, což je téma na potom.

iz*
hodnocení

0x

Všechny verze jsou špatné (neměl byste dívky podceňovat)! Vyhněte se všemu, co jste si kde přečetl, nepoužívejte žádné vyčtené fráze! (Jestli tedy slečnu nezamýšlíte okamžitě odradit.)

(Téměř) všechny dívky vědí, co se kde navrhuje jako oslovení někoho neznámého a/nebo jako vhodný začátek konverzace. Proto nic z uvedeného nepoužívejte.

Chcete-li slečnu něčím zaujmout, prohlédněte si její profil a reagujte konkrétně. Místo "všiml jsem si,že máš podobné zájmy jako já, proto bych Tě rád poznal" se radši rozepište o konkrétních věcech.

Pokud slečna např. ráda sportuje a uvádí konkrétní sport, pište o něm (samozřejmě jenom v případě, že o něm něco víte). Obdobně s hudbou, literaturou, cestováním, ...

horal29
hodnocení

Beru na vědomí. Tudíž, pokud ráda cestuje, mohl bych zmínit, které země sem navštívil já a rozepsat se trošku o tom, aby věděla, že skutečně o tom něco vím (mimo jiné Geografie mě vždy moc bavila). Samozřejmě, že žádnou slečnu nebudu nkdy podceňovat, jen ji chci oslovit a to ta, aby přišla kladná zpětná vazba a my si mohli psát.

iz*

Přesně tak → stojíte-li o odpověď, vyberte pro začátek ze společných zájmů ten, o kterém víte nejvíce, a rozepište se o něm. Jestli dívka profil nevyplnila jen "fomálně", ale uvedla své skutečné zájmy, budete mít šanci ji zaujmout. A to je první krok k tomu, aby Vám i odpověděla.

Dobré pořízení!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]