Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatební raut

Od: jitkavesela odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chci se zeptat,to co zbyde ze svatebniho rautu, má se vrátit novomanželům (rodině), nebo si to nechává restaurace. Je to vše zaplacené. Máte nějaké zkušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co je zaplacené, to je vaše.

hodnocení

1x

Byla jsem na třech křtinových rautech. Pro velký úspěch prvního se pozdější výběr jídel neměnil. Polévka s knedlíčky. Co zbylo, zůstalo v restauraci. Pečená kachna, dva druhy zelí, dva druhy knedlíků. Co zbylo, dali jsme do polystyrenových krabiček, ve kterých se běžně odnáší nedojedené jídlo domů. Za krabičky jsme samozřejmě připlatili. Ovocný salát. Na požádání nám půjčili domů skleněnou mísu (možná dvě?), protože jeden člen rodiny to má do restaurace blízko a s personálem se zná.

mot
hodnocení

0x
jak se s tou restauraci dotycny domluvi, takovy to bude mit.

jabraka*
hodnocení

0x

Svatební hostina jde domluvit i tak,že restaurace dostane předběžnou objednávku a číšníci zapisují spotřebované jídlo.Pokud se vše do výše objednávky nespotřebuje,pak se jedná o vyúčtování.Je tam nutné zajistit někoho,kdo zůstane pokud možná střízlivý a dohlédne na spotřebu.Aby si restaurace nenaúčtovala třeba dvojnásobek-.

Já jsem absolvoval v řivotě několik rodinných svateb.Nejlepší byla moje,pronajali jsme si restauraci ,dodali kuchaře i obsluhu a vše bylo v režii.

JABRAKA

kacer*
hodnocení

0x

Když je to zaplacené, tak si to vemte nebo ať vám to restaurace proplatí zpátky, ale to asi těžko, proč by to dělali. Může se z toho udělat třeba výslužka pro svatebčany, teda záleží kolik bylo lidí a kolik zbylo z rautu.

liska*
hodnocení

0x

Jestli to bylo na těch mísách, tak už by to mělo být započítané. Vzala jsem zacvakávací krabičky a do toho naskládala zbylé rolky, uherák a to lepší. Něco tam zůstalo. Koláčků jsme nechali personálu dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]