Nejste přihlášen/a.
Byla jsem na třech křtinových rautech. Pro velký úspěch prvního se pozdější výběr jídel neměnil. Polévka s knedlíčky. Co zbylo, zůstalo v restauraci. Pečená kachna, dva druhy zelí, dva druhy knedlíků. Co zbylo, dali jsme do polystyrenových krabiček, ve kterých se běžně odnáší nedojedené jídlo domů. Za krabičky jsme samozřejmě připlatili. Ovocný salát. Na požádání nám půjčili domů skleněnou mísu (možná dvě?), protože jeden člen rodiny to má do restaurace blízko a s personálem se zná.
Svatební hostina jde domluvit i tak,že restaurace dostane předběžnou objednávku a číšníci zapisují spotřebované jídlo.Pokud se vše do výše objednávky nespotřebuje,pak se jedná o vyúčtování.Je tam nutné zajistit někoho,kdo zůstane pokud možná střízlivý a dohlédne na spotřebu.Aby si restaurace nenaúčtovala třeba dvojnásobek-.
Já jsem absolvoval v řivotě několik rodinných svateb.Nejlepší byla moje,pronajali jsme si restauraci ,dodali kuchaře i obsluhu a vše bylo v režii.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.