Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s přípravkem Wobenzym

Od: maky® odpovědí: 23 změna:

Užíval jste někdo přípravek Wobenzym? Na co a s jakým výsledkem? Jaká je vaše zkušenost? Děkuji.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Lékařská věda je tak strašně složitá, že říci s jistotou, že něco funguje a něco ne, v podstatě nelze. 1000 lidí, 1000 způsobů léčení a každému může pomoci něco jiného. Jsou různé vlivy, interakce, vzájemné působení, nesnášenlivost, subjektivní a objektivní příčiny atd.

Zkoušel jsem na sobě Wobenzym a nevím zda mi pomohl. Bylo mi stejně jako bych ho nebral. Nicméně nemohu říci, že kdybych ho nebral mohlo by mi být mnohem hůř. *smich*

abcd*
hodnocení

1x

moc bych tomu nevěřil.Prý jsou to enzymy,ale jaké?Syntetické,samá chemická sračka.A cpát si do těla syntetické sajrajty?To už je lepší přírodní enzymy.Dají se normálně vyrobit doma.Kvašením a pod.

abcd*
hodnocení

1x

řekl bych,že zlodějská mafie firem,co dnes vyrábí předražené léky a tyjou z toho si může i platit bokem lidi,kteří dávají kladné recenze do internetu,tisku,televize.Jsou v tom miliardy a peníze mnohým lidem pak nesmrdí.Jako jinde boj prasat o koryta

hodnocení

1x

Nevěřím tomu a tolik peněz bych za něj nedala. Ostatně potvrdila to i naše poctivá lékárnice.

sebod*
hodnocení

0x

maky. Již se to tady mockrát řešilo. Mrkni do vyhledavače. A za mě - *palec*. Je super.

liska*
hodnocení

0x

Mám zkušenost, asi před 20 lety.. Nijak nepomohl, nechala jsem toho, protože jsem se cítila nafouklá. Taktéž ségra říkala, že jí z něj bublá v břiše. Každý snášíme takové věci jinak. Někdo si třeba Wobenzym chválí. Hlavně ta rodinka z reklamy.

sebod*

lisko, tak naše rodinka si ho velice chválí. A to nejsme z reklamy ;). Dceři velice moc pomohl po autonehodě, mně na polámaný kotník. Nyní ho užívá moje sestra, která je po ozařování. Mám kamarádku lékařku na onkologii a ta na něj nedá dopustit.

liska*

Sebod, protože jsme každý jiný. Odpovídala jsem za sebe. Je dobře, že u Vás to fungovalo. Sama hájím přírodní léčbu. Proto jsem do toho šla. Jenže v doplňcích stravy kolikrát hraje roli i krevní skupina.

paw*
hodnocení

0x
Moje zena,lekarnice rika, ze funguje. Musi se zacit brat hned po zakroku. Dele po nem uz nema takovy efekt. Pokud je to umelotina a pomuze, tak proc ne. Kdyz si orezu prsty nebo zlomim hohu ci jina operace, tak sem stejne narvany umelyma lecivama. Cim se drive uzdravim, tim lepe. Na dloubodobe jezeni to neni ( hlavne financne)

hodnocení

0x

Ty nejlepší! Kdo nezkusil, neví ... stačí zánět ucha, zubu, začínající nachlazení kde jednoznačně nahradí antibiotika, které lékaři předepisují jak lentilky. Samozřejmě, nemusí zabírat všem stejně a na všechno ale u nás v rodině má své místo a pokud se použije včas, poradí si s většinou běžných bolístek.

doplněno 12.07.17 02:02:

Není to placebo, jsou to enzymy.Ty stejné enzymy, bez kterých by člověk nemohl žít. Stačí místo "preventivního" polykání ho jednou použít při opravdovém zdravotním problému. Jsem největší skeptik na "čajíčky" na světě, tohle je vyjímka, která to potvrzuje.

eivlis*
hodnocení

0x
Jestli pomaha nevim, ale beru ho sem tam a i ted mam obdobi,.kdy ho beru..Beru ho na bolest kloubu, ktera mi zacala po porodech deti.. Beru ho na podporu zdravi..Jestli pomaha -nevim..Cetla jsem od vedcu, kteri vse studuji, kteri rikaji, ze je to jen nesmyslna chemie, potom jini lekari to doporucuji..Ja, alias laik nevim, tapu..Beru to, klouby me ted neboli, ale nevim zda je to timto pripravkem,nebo prihodnym pocasim..Muj pocit?Ne, nepomaha, je to je placebo...?

hodnocení

0x

Já to sice neberu, ale podívala jsem se do různých diskuzí kde se vyjadřují lidé, kteří to polykají. Udivilo mne, že nejvíc to vychvalují ti, kteří v jedné větě říkají jak úžasně jim to pomáhá, že by bez toho už snad ani nechodili a tak dál a končí tím, že to berou-užívají UŽ DESET LET! Není to trochu divné? Kdyby mi něco jako lék pomohlo, tak to přece NEMUSÍM pojídat deset let! *zmateny*

Myslím si že to jenom jeden z mnoha přípravků za pomoci kterých jenom všelijaké laboratoře, lékárníci a internetové obchody tahají z lidí peníze. Nevěřím tomu a nejedla bych to.

A tohle jsem také v těch diskuzích našla.

"Konečně to také proniklo do médií, systémovou (pro)enzymoterapií jsem se zabývala v rámci své diplomky a nejen že je vstřebané množství minimální (proto se musí zobat kvanta pilulek denně), ale ukázalo se, že u jedinců s těžkým imunodeficitem dokonce škodí."

hodnocení

Tak děkuji všem, manžel si to poručil, koupila jsem a jestli mu to pomůže, dám vědět.

xy
hodnocení

0x

Pro mě - zkušenosti střídavé :

V lékárně mi doporučili nasadit wobenzym už tak deset dní před operací, a opravdu jsem po operaci byla druhý den jako rybička, až se spolubydlící i doktor divili ( já taky , po zkušenostech z minulých )

Při bolestech zubů jsem brala kvůli brutálně nateklé tváři a otok rychle zmizel.

Na tenisové lokty mi ani dlouhodobější užívání nezabralo.

abcd*
hodnocení

0x

JE to to samé jako s vápníkem.Lidi,co potřebují vápník tak kupují předražené pitpmpsti v lékárnách a nakonec mi normální lékárnice doporučila,že když potřebuji vápník,tak nejlepší je jíst obyčejné rozdrcené skořápky z vajec.Že je sama proti sobě,že mi to říká ale že je to tak.Prostě mafie vydělává na lidské blbosti.

A co na to slepák? *smich*

Slepák na to nic. Zkuste hodit skořápku do kyseliny solné, uvidíte, co to udělá. Drcené skořápky žaludeční kyselina zlikviduje během pár minut, do střev se v pevném skupenství nemají šanci dostat.

hodnocení

Zrovna jsem dnes vyslechla recept, skořápky pekně povařit, nechat oschnout, rozdrtit na prášek a přidávat do každého jídla.

doplněno 12.07.17 19:53:

liska, jo to jo, déčka máme málo. To znám osoby, co jsou zavřeni v práci, přijdou domů a zbytek dne tráví v obýváku místo kdekoliv venku, nejlépe v přírodě. Trochu to nechápu.:(

liska*

Maky, vápníku máme hodně, až si s ním zanášíme cévy. Kravské mléko ho má 10x víc, jak mateřské! Co nám ale chybí, to je D vitamin / nejčastěji ve formě rybího tuku/ a pobyt venku, kde ho slunko aktivuje. D vitamin ten vápník "ukládá". Když déčko není, vápník koluje. Holý Dologran tedy není zrovna dobré řešení, stejně jak cpát se množstvím mléčných výrobků. To navíc vede ke snížení hladiny potřebného železa a anemii. A vápník se ukládá hlavně tam, kde se potřebuje v pohybovém aparátu. Ležákovi či lenochovi bohužel málo.Krásná ukázka toho, že vše souvisí se vším.

A co myslíte, že vzniká působením té kyseliny solné na ty skořápky? Chlorid vápenatý, který jde dále do střev a ten vápník se nemá kde ztratit a v krvi se dostane tam, kde je ho v těle třeba.

hodnocení

0x

Vzpomínám si, že asi tak před dvaceti lety přišla moje maminka s tím, že je nutno víc vápníku a že někde získala recept jak ho lehce "vydolovat" z obyčejného vajíčka. Vajíčko celé a pořádně umyté jsme daly večer do sklenice a zalily ho šťávou z vymačkaného citronu, aby bylo potopené. Ráno bylo vajíčko bez pevné skořápky, jenom zbyla ta blána která ho držela pohromadě. Ten vápník s citronem jsme vypily. ;) Každá měla svou dávku, jedno vejce.

lajki
hodnocení

0x

Mám s Wobenzymem výborné zkušenosti, ale vždycky záleží na co to chceš užívat. Hlavně se musí dodržet dávkování a musí se brát nalačno. Mně pomohl při hojení po operaci a na gynekologické problémy.

hodnocení

0x
Syn měl před lety težkou automobilovou nehodu kde došlo k rozdrcení levého chodida atd.Jedni lékaři mu Wobenzyn doporučovali, druzí se smáli.Očividně se jeho zdravotní stav rychle zlepšoval...Mládí? Wobenzyn?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]