Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsme mi stalo že sem jsi nechtěně uřízl kousek polštářku na prostředníčku cca 5 na 5mm do hloubky cca 1 až 1,5 mm dost to krvácelo jelikož sem to měl ošetřeno v práci asi 4 převázal po úrazu než to přestalo prosakovat nastříkal jsem do rány akutol tekutý obvaz asi 3 celkem při převazu každém. po 4 převazu přestalo prosakovat dnes když sem to převázal musel jsem starou náplast odtrhnou bila přilepena byla to ta obyčejná prst sem opláchl od zaskle krve a i ránu pod vodou pote sem na to nakapal PEROXID VODÍKU kterou mám doma jako z dezinfekci dost to popěnilo poté přelepil náplastí Cosmopor Antibacterila kterou sem koupil v lékárně je to náplast která by se neměla přilepit jak sem se na to koukal ale i tak je náplast od krve ale neprosakuje nic. Prst mě nebolí ale svědí od kloubu prostředního ke konečku prstů koupil jsem jsi i mast HEMAGEL kterou jsem dal trochu na polštářek té náplasti jak jsem převazoval prosím poraďte mi jak mám dal postupovat jak často to převazovat popřípadě zda navštívit lékaře .
Že by zavolat sanitku? Tohle se řeší náplastí, izolepou, izolačkou ... Pokud nekrvácí, tak je nejlepší nechat to volně nebo jenom překrýt polštářkovou náplastí. Lze občas změkčit jakoukoli hojivou mastí.
Nešel sem k doktorovi převazuji to sam nekrvací to v lékarně sem koupil naplasti proti přilepení k raně koupil jsem Hemagel slišel sem že se praktikuje mokré hojení je to intenzivnějšší a lepší jen ten článek je bylí a z varhankáma to bude asi z toho jak to bylo v te náplasti mokré od krve naposled ale nevím proč je ten článek tak bylí a špatně se sním hýbe ale to bude z toho jak byl asi přelepený tak je stuhly .
Člověče, proč takové procedury? Vy nejste po amputaci! Kolik Vám je let? Rány se hojí samy, na tohle jsme si plácli jitrocel a hrálo se dál. A když to teklo, tak ubrousek nebo toaleťák. Akutol jsme si stříkali na rány, když nás čekala plavba na kanoích, aby nevadila špinavá voda z řeky. Pokud tou rukou nepracujete, nechte větrat, slunko to zahojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.