Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpěvačky 1

Od: eliska65 odpovědí: 5 změna:
1. Kdo zná zpěvačku Kamilu Nývltovou? Měli jste příležitost se s Kamilou setkat osobně?
2.Kdo má rád zpěvačku Shakiru a co si o ní myslíte?
3. Jaké písničky od Shakiry nebo od Lucky Bílé máte nejraději?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

enias*
hodnocení

0x

Kamilu moc neznam a osobne jsem se s ni nesetkala. Shakiru mam hodne rada, prijde mi takova pohodova, pisnicky mam rada nektere stare, ale nove jsou lepsi, tu fotbalovou mam hodne rada, pak mixy s Byonce. Od Lucky jsou fajn ty stare jako Plyn :)

prazskejpepik*
hodnocení

0x

1. neznám

2. nesnáším

3. ticho

radkapod*
hodnocení

0x

1) Neznám.

2) Znám jen jednu fotbalovou písničku, dceři se líbí videoklip...písnička ujde, Shakira tam na mě působí ale dost lacině.

3) Od Bílé snad jen s Csákovou Láska je láska. I videoklip je super *smich2*.

liska*
hodnocení

0x

Kamila Nývltová nám zpívala na Sportovci roku, byla taková živá, bezprostřední, nezpívala špatně, ale ten hlas se tak nezapamatuje, jako třeba hlas Zeťové, A. Langerové, M. Rottrové či Lucky Bílé

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, 1) neznám a nesetkal, 2) znám jméno, ale písničky ne, 3) viz video. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]