Zkusím jako jediná odpovědět. Monika Absolonová je skvělá. S perfektní technikou zpěvu. Ovšem mně se moc nelíbí barva jejího hlasu. Nevím jak v poslední době Lucie Bílá, ale ta bývala perfektní. To, co umí se svými hlasivkami, to je bomba. A Shakira? Noó...hezky jódluje...a vypadá... M.
Ani jednu, ale...Lucky se vzdy zastanu.. Kdysi kdyz mi bylo 19 let jsem sla na jeji koncert..Pripravena a mobilem po jejim koncertu jsem doufala, ze se se mnou na pamatku vyfoti..Prisla, fotak v mobilu selhal a ja jsem byla strasne nestastna..Na zaklade selhani mobilu se omluvila a sla dal.. Byla jsem moc smutna a ona to videla, citila..Byla uz pryc a vtatila se jen za mnou s tim, ze snad zkusim ukecat mobil.-.V tu.chvili mi byla fotka jedno, ale dostala me jeji lidskost.Musela byt vycerpana a presto zareagovala na jednu zoufalou smutnou holku..Nesouhlasim se spoustou jejich postoju, ale me ukazala lidskost a za to ji vzdy budu hajit..Volim Lucii Bilou..-
liska*
Lucka ano, ale ještě líp mi zní hlasy H. Zeťové, M. Rottrové a A.Langerové. A nemusím Terezu Kerndlovou a Petru Černockou.
Mno... tak když už bych si musel vybrat z těchhle tří, tak Miluška Voborníková.
doplněno 11.07.17 16:05:
jedubabička - Jestli je Vaše otázka na mojí odpověď, tak tady jsou podrobnosti. Jako kluk jsem jí miloval (bohuže jen platonicky, nikdy jsme se nesetkali ).
Asi bych moc nesrovnavala naše zpěvačky s mezinárodníma. Lucku mam hodne rada. Monika mi prijde v dost pisnickach ujecena a nekde jsem slysela, ze je pry strasne arogantni a neumi si pamatovat texty, myslim Monika. A Shakira je krasna zenska co umi zpivat , ale to jsou vsechny krasne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.