Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou datovou sim kartu v EU

Od: adamek* odpovědí: 3 změna:
Jsem řidič kamiónu a cestuji po celé Evropě. Je možnost na předplacené kartě některého z našich operátorů nastavit balíček DATA EU. za stejný poplatek jako doma? Mezinárodní roaming na volání v EU. už je zrušený a platí ceny stejné jako v ČR. Jak je to s internetem? To už bych si rád nechal od někoho poradit. Teď jedu do Španělska.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice je to dalsi SIMka (a mozna i cena je jina) ale zkusil bych MUNDO adsl.cz/... , z hlavy se mi nechce hledat neco podobneho.

hodnocení

0x
Mundo není náš operátor jak požadoval tazatel a navíc tato SIM už není tak atraktivní jako byla dřív.
Porovnávat všechny naše operátory a virtualy když nevím,jak moc chce tazatel surfovat,nebudu,ale blízko mám k virtualovi Mobil.cz,kde za dobití 200,- Kč dostanete 200 MB dat v EU.
Případně jde dokoupit balíček dat za 300,- Kč a to 2GB.
Ceny a data jsou myšlena za období jednoho měsíce.
Je třeba být opatrný v zemích jako Svycarsko,Norsko,Island a tuším LIE,v nich si zasurfujete mnohem dráž.

hodnocení

0x
Na bazosi a aukru jsou občas ještě k sehnání datové simky T.M. kolem 35-40 Kč + poštovné. Je na nich 500 mega využitelných v celé EU. Ale nejde přes ně volat ani SMS. Pouze čistá data. Expiraci mají až někde do 2022.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]