Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rebus-PP+ PkrátP +P= 160

Od: karlosdos* odpovědí: 3 změna:

Pomozte mi stím ,je to z časopisu PŘEKVAPENÍ.

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Připomnělo mi to starší rebus:
LPP+PPP=CP

hodnocení

0x

Karlosi, není to nic těžkého. Dosazujte prostě čísla. Není jich moc, od jedničky do šestky.

Jako příklad si třeba vyberu pětku: 55 + 5 x 5 + 5 = 80 Není to tedy 160. Proto si vyberu další číslo. Vyšší, než 5, protože výsledek byl nízký. Zkuste šestku, sedmičku, osmičku a devítku. A uvidíte, že Vám to u některého z nich vyjde.

Pak se tady pochlubte. Já to vím, ale nechci to zase dát jen tak zadarmo. Myslím tím myšlení. Pro hlavičku je to dobré procvičení. Jaga.

doplněno 10.07.17 20:10:

Lidi, já husa, co jsem to napsala? *ee**bzum* Ne od jedničky do šestky, ale od jedničky do DEVÍTKY.

A devítka to už není, viď? *smich**smich*

Vcelku jednoduchý algebrogram. Kdysi jsem řešil složitější. CACHER - FIND * THE = CACHE

To nebylo za půl hodinky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]