Dobrý den, často mívám sen, ve kterém doslova nemůžu vstát. Vždy se jedná o jiné okolnosti. Jednou před něčím utíkám a snažím se dostat pryč, jindy jdu třeba po schodech, nebo do práce atd. Když se snažím vstát, doslova cítím, jak mě ty nohy bolí, jako když celý den chodíte a nezastavíte se, začnou se mi třepat a po pár krocích spadnu. Cítím se při tom úplně na dně, beznadějně. Jestli se děje ještě něco dál, to už si nepamatuji. Neví někdo, co by to mohlo znamenat, už nad tím delší dobu přemýšlím, ale vážně nevím.
Já si myslím, že váš sen je odrazem vaší nejistoty, nedůvěry v sebe. Nejistoty z toho, zda volíte správnou cestu při řešení běžných problémů. Jen si to myslím. Zdaleka to nemusí být tak.
Sny něco znamenají. Někdo umí vykládat sny. Psychologové a psychiatři někteří to umí. I C. G. Jung to uměl a Freud. Takže znamenají něco. Já znám jednoho, který to umí, ale je drahý. Zde Vám to těžko někdo vysvětlí, lucko. A zadarmo.
To já právě nevím. Zatím jsem ve svém životě téměř spokojena. To, v čem spokojena nejsem, jsou pouhé maličkosti. Napadá mě pouze jedna věc. Zatím působím v Anglii jakou au-pair a docela se bojím návratu domů, kde nemám už žádné přátelé, možná i žádnou budoucnost. Ale tady v Anglii také nechci zůstat napořád, možná to bude tím, že nevím, co budu v budoucnu dělat.
Zdají se mi podobné sny. Že nemůžu utíkat, jako když mám svázané nohy,nemůžu se hnout z místa, nebo nemůžu mluvit, strašně se o to snažím, v tom snu je to hrozné. Nebo mě honí tygr a já nemůžu dovřít dveře Jednou mi někdo řekl,že to má souvislost s čakrami. Možná to bude mít i souvislost s tou nespokojeností a strachem. Tyto sny jsem měla,když jsem přišla o práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.