Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat:
1. je pro "zdravější" grilování lepší žulová nebo mramorová deska?
2. je lepší topit pod grilovací deskou dřevěným uhlím nebo ohněm?
3x
Osobně pod tím topím normálně dřevem. Nač kupovat brikety, když dřeva mám dost a dost.
Mám takový kovový stojan, na něm jen položený kus žuly, co zbyl kameníkovi z nějakýho prasklýho náhrobku či co to vlastně bylo. Naložím pod stojan dřeva co se vejde, zapálím a tak hodinku mám klid. Pak potřu špekem a může se grilovat.
Cožpak o to, odbyt na brikety je. Ale jelikož servisuji i briketovací lisy, a vím, z čeho někteří zákazníci brikety dělají , tak říkám rovnou, že na tom bych si tedy rozhodně neopíkal. Ale sám briketami topím v krbovkách - jenže jsem si je sám dovezl od výrobce kuchyňských potřeb ( vařečky, šprudláky, vidlice a pod ) kde vím, že v celé fabrice není jediný kousek dřevotřísky a brikety jsou z tvrdého dřeva - BK + DB. Na tom by se péct dalo - ale přece jen jsem pohodlnej a máme PB gril. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.