Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro sestru do 2500czk

Od: hangar® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, vím že je toto otázka zde ohraná a donekočna pokládaná.

I tak ji pokladám opět, neb jsem prostě nepřišel na to co pořídit...

Ač sestra "sedí" doma na mateřské, není problém ji koupit od elektroniky po ... kdejakou věc až teoreticky něco co využije pro své 1,5 roku staré dítě...

Ač finanční částka mě už napadla pořád mi to připadá takové klyšé které je dobré a hlavně praktické u vzdálené rodiny.

Momentálně jsem díky výstavě jídla pořídil "omáčku" krerá má 4 000000 SHU jednotek, u které věřím že bude mít víc než úspěch. Plán je koupit řekněme sýr, jaký uvidím na prodejně...

Co doporučíte vy? Teoreticky cokoliv co neodstané samolepku zbytečný lapač prachu :)

Popřípadě nějaké ostravské specifikum ...?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi bych zustal u syra.
Pokud je sestra na mliku a stale koji, tak ta paliva omacka pro mrne nebude to nejlepsi.

hodnocení

0x

Neznám vaši sestru, ale když já opravdu nevím čím bych udělala radost, koupím dárkové poukazy. Mívají je ve všech drogeriích, v parfumeriích, v IKEA a také v mnoha jiných obchodech. A dám ho do nějaké zajímavé věci. Třeba ze skla, z papíru a tak podobně. Poukazy platí většinou rok a obdarovaný si vybere vždycky. Je lépe koupit více s menší hodnotou, kdyby si náhodou nechtěla vyčerpat celou částku najednou.

liska*
hodnocení

0x

Tak darujte jakýkoliv poukaz od knih, přes kosmetiku, permanentky na wellness,nebo romantickou večeří v luxusním hotelu, divadlo, zájezd, lístek na muzikál či kosmetický salon, masáže, i kadeřnictví mívají dárkové poukazy.

Tak, tak. Dědovi jsem objednala skotačení v akvaparku, dceři zase masáž šíje a zadk, vnučce vyjížďku na koních. . Jsou to prima dárky. Stejně jako kadeřnice, kosmetika, pobyt...

Protože boty, šaty nebo trenky mohou být velké /malé/, nelíbí se barva, je nevhodný střih...a tady si to člověk užije se vším všudy. Může se domluvit, co chce, jak, případně si třeba i připlatit...A za 2,5 tisíce se už určitě najde něco pěkného. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]